vineri, 26 octombrie 2012

e.l.f. Shopping Haul


Bună, fetelor!

Nu a trecut mult timp de când am comandat produse e.l.f., dar ni s-a făcut dor de sentimentul de bucurie pe care îl simțim atunci când primim coletul cu bunătăți de la e.l.f. Așa că a trebuit să plasăm această comandă. Iată și produsele:



 Set Beauty School Mineral Foundation - setul conține un fond de ten mineral și o pensulă pentru pudră. Prețul setului este de 32 de lei. Fondul de ten este foarte bun, pensula...nu prea. Este cam aspră, de aceea o preferăm pe cea din gama studio.


 Pensulă pentru aplicarea fardului de ochi - costă 9 lei. Este foarte bună, reușește să ia mult produs și să îl distribuie uniform pe pleoapă. O recomandăm deoarece este ieftină și vă ajută să realizați un machiaj reușit.

 Șervețele matifiante pentru față - (sunt foarte bune, absorb sebumul lăsând tenul matifiat)- costă 9 lei.


Pensulă pentru pudră - noi o folosim pentru aplicarea pudrei, a fondului de ten și pentru aplicarea blush-ului. În toate cazurile face o treabă foarte bună. Costă 22 de lei.

Happy Friday! Să aveți un weekend minunat! xo xo

2 comentarii:

  1. Super produse!
    Si mie imi place fondul de ten mineral din acel set, pacat ca e asa mic si se consuma rapid (dar oricum, raportul calitate-cantitate-pret este foarte bun).
    Pensulele Elf sunt, de asemenea, unele dintre preferatele mele, fiind ieftine si de calitate. Si servetelele matifiante mi-au placut, dar am pierdut ultimul pachet comandat chiar dupa ce il desfacusem. Asa tare m-am amarat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh! Se mai intampla sa pierdem produse sau sa le ratacim mai ales daca avem multe, iar noi, fetele, uneori exageram cu numarul de produse cosmetice. Fondul de ten mineral este un produs pe care il recumparam deoarece ne place sa il folosim mai ales vara cand este foarte cald. Un alt mod de a-l folosi este pe post de pudra deoarece are actiune benefica asupra tenului, deci il folosim tot timpul anului. :)

      Ștergere