luni, 10 decembrie 2012

Haul: Products from iHerb

Bună, fetelor!

Vă spuneam că de Black Friday cei de la iHerb au avut reduceri de 10% pentru toate produsele. Deoarece aveam nevoie de unele produse, am hotărât să plasăm o comandă. Dar... o comandă s-a transformat în trei comenzi. A contribuit și faptul că pentru a avea transport gratuit greutatea coletului nu trebuie să depășescă 1,8 kg. Până acum a sosit numai o singură comandă, le așteptăm cu nerăbdare și pe celelalte două. Iată ce a sosit până acum:


 Pudră proteică MRM All Natural Whey - este cu aromă de ciocolată. Foarte gustos, foarte gustos! 
Costă 15,11$.

 Toner pentru față de la Dickinson's - conține hamamelis și este un produs natural. Pentru 473 ml am plătit 4,85$.

 Unt de cacao de la Cococare - este perfect pentru sezonul rece pentru a hidrata pielea uscată. Are 28g și costă 1,41$.

 Tratament pentru îndepărtarea cuticulelor de la Nutra Nail - conține ceai verde și promite rezultate de la prima utilizare. L-am încercat o dată și până acum totu-i bine. Vom vedea ce efecte va avea...
Costă 3,54$.

 Ulei cu vitamina E de la Cococare - l-am cumpărat pentru a hidrata pielea. Sticluța este mică, are 30ml, dar trebuie folosite doar câteva picături la aplicare. Costă 6,05$.

 
Am primit drept cadou din partea iHerb o oglindă pentru poșetă. 

Vă dorim o săptămână plină de reușite! xo xo xo

3 comentarii:

  1. Cam in cat timp va vine o comanda plasata pe iHerb? Eu mi-am facut prima comanda acum 1 luna si 2 zile ... incep sa cred ca nu o sa o mai primesc vrodata... :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, a trecut foarte mult timp. Coletele noastre vin in aproximativ 9-11 zile. Cel putin pana acum nu am avut nicio problema legata de livrari intarziate. Ai incercat sa iei legatura cu departamentul de relatii cu clientii ca sa ceri lamuriri? Te pup si sper sa iti primesti coletul in cele din urma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vorbit cu cineva de la custom service si mi-a zis ca nu au track la colet si habar n-au unde a ajuns sau pe unde este. Mi-au zis ca de regula nu dureaza mai mult de 6 saptamani sa ajunga ... Acum nu stiu ce sa zic. Eu mai am cateva zile si fac alea 6 saptamani. Mi-am cam pierdut speranta ca voi primi coletul. Chiar imi doream niste suplimente si vitamine de la ei :( Multumesc pentru raspuns!

      Ștergere