marți, 30 aprilie 2013

April Empties: Produse terminate luna aceasta

Bună, fetelor!

Iată-ne și la sfârșitul acestei luni. Timpul trece prea repede, nu-i așa? La sfârșit de luna contabilizăm produse terminate. Iată-le pe cele din luna aprilie:


 Șampon Pantene Pro-V - este creat special pentru a da volum părului, lucru pe care l-am și observat. Părul rămâne catifelat și strălucitor.
Fixativ Garnier Fructis - fixează bine, dar lasă părul cam îmbâcsit.

Soluție micelară Bioderma - curăță foarte bine tenul de machiaj și impurități, lăsându-l fin și proaspăt. Pentru mai multe informații, click aici.
Gel de curățare Alba Botanica - îndepărtează cu succes machiajul, lasă tenul curat și fără imperfecțiuni. Mai multe detalii găsiți aici.
Exfoliant Alpha-H - este sub formă de pudră și este delicat cu tenul.

 Spray pentru corp Naturals Avon cu zmeură și hibiscus- are un miros plăcut, a zmeură. Este perfect pentru această perioadă a anului.

 Cremă pentru față Goat's milk de la Ziaja - conține lapte de capră. Este o cremă cu o textură ușoară, care lasă tenul hidratat. Pentru mai multe informații click aici.
Ser pentru ochi Apimond - conține lăptișor de matcă și colagen. Lasă pielea din jurul ochilor luminoasă. Pentru mai multe detalii click aici.

 
Pudră pentru față e.l.f. - acoperă și tratează imperfecțiunile tenului. Este pudra care nu lipsește din colecția de produse pentru machiaj.
Fard de pleape Avon - este o nuanță plăcută de maro, perfectă pentru machiajul ochilor albaștri, fiind potrivit pentru machiajul de primăvară-vară. 


 Parfum Aromadisiac Avon - are un miros delicat, fin și feminin. Ambalajul mic îl face perfect pentru a fi purtat în geantă.

Vă dorim o zi frumoasă și vă îmbrățișăm cu mult drag! xo xo xo

8 comentarii:

  1. harnicute ca de obicei... :D
    eu ma chinui sa termin din produse.. si parca tot nu reusesc.. )
    v-am nominalizat pentru un premiu - http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html
    pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, felicitari, ati terminat foarte multe produse, incurajator si pentru una ca mine! :P
    Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Simo! Ne-am pus serios pe treaba pentru a termina unele produse pe care le avem de ceva vreme. xo xo xo

      Ștergere
  3. Ce frumos ca ati terminat atatea produse, de la voi ma tenteaza crema cu lapte de capra si demachiantul de la ALba Botanica:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele sunt foarte bune, ti le recomand. Crema cu lapte de capra este lejera pe piele, nu mi-a provocat acnee si poate fi folosita sub fondul de ten. Demachiantul nu irita ochii si indeparteaza foarte bine machiajul. xo xo xo

      Ștergere