miercuri, 22 mai 2013

Small shopping - low budget

Bună, fetelor!

Căldură mare în ultima vreme, nu-i așa? Cel puțin aici în București atmosfera mi se pare sufocantă la amiază (mai ales în mijloacele de transport în comun). Voi cum îi faceți față? Eu... cu greu. Încerc să port ținute cât mai lejere și să mă hidratez consumând cât mai multă apă. În weekend m-am oprit în complexul de magazine Sir unde am găsit câteva lucruri interesante, spun eu.



Căutam de ceva timp o pereche de sandale comode, care să fie albe, simple, dar să aibă și ceva deosebit care să le scoată din anonimat. M-am gândit că o pereche de încălțări cu inserții metalice mi-ar permite să combin aceste sandale cu ținute diferite.


                                                    Sandalele au costat doar 55 lei.


Îmi mai doream o geantă încăpătoare și m-am oprit asupra unui model simplu. Culoarea mi se pare potrivită pentru sezonul cald și cred că este ușor de asortat. Am plătit pe ea numai 65 de lei.


Câteva magazine din complexul Sir au expuse tricouri la prețul de 20 lei. L-am ales pe cel din imagine deoarece este lejer, îmi place combinația de alb și verde prăfuit, iar inserțiile metalice dispuse în model aztec mi s-au părut deosebite.


Deseori mă opresc asupra standurilor cu oje colorate. Produsele de la Orkide îmi plac foarte mult. Oja este rezistentă, culorile sunt foarte frumoase și nu este nevoie să aplic peste aceasta lac de unghii sau top coat deoarece are un luciu foarte frumos. Consider că pentru prețul de 3 lei face o treabă foarte bună! Am văzut și biluțe pentru manichiura tip caviar și m-am gândit să le încerc și eu, mai ales că au costat doar 4 lei.

Eu sunt foarte încântată de produsele cumpărate și le folosesc cu plăcere. Mă bucur și pentru faptul că au costat așa puțin și nu mi-au golit portofelul. :)

13 comentarii:

  1. Imi plac ft mult sandalele, sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere :*!
    Imi plac mult sandalutele si tricoul :D. Oooh, si sa ne arati unghiutele cand hotarasti sa folosesti bilutele, bine :3 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur! O sa fac o postare dedicata acestui produs. Multumesc pentru urare, Alexandra! Pupici!

      Ștergere
  3. Ma bucur ca si tie iti place tricoul. Multumesc pentru urare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti pe toate cu placere!
    Sandalutele sunt suuuperbe:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti cu placere, super tricoul si sandalele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Ma bucur ca ai ales sa imi lasi cometariu. Pupici!

      Ștergere
  6. Si eu am oje de la Orkide si sunt bune. Frumoase cumparaturi...sa te bucuri de ele:)

    RăspundețiȘtergere