miercuri, 10 iulie 2013

Noi cumpărături de la Avon, C 10/2013

Bună, dragele mele!

Ieri am primit produsele comandate la Avon din campania 10 și sunt nerăbdătoare să vi le arăt și vouă.



Mi-am comandat mai mult produse pentru corp, cu un parfum ușor, răcoros, potrivit verii. Recunosc faptul că nu prea îmi plac produsele lor pentru îngrijirea pielii, de aceea mă rezum la sprayuri, loțiuni, seruri pentru păr și parfumuri.

Din campania 10 am cumpărat:

1. Două sprayuri pentru picioare


-miros foarte bine
-sunt răcoritoare
-protejează picioarele de mirosul neplăcut al transpirației
-preț - 8 lei fiecare


2. Trei sprayuri parfumate pentru corp- unul cu piersică și shea, altul cu crini și gardenie și un body mist Riviera Goddess


-sprayul cu piersici are un miros dulce, fructat. Îmi place foarte mult, dovadă că sunt deja la a doua sticlă
-sprayul cu crini are un miros floral. Imediat după aplicare nu mi-a plăcut, dar după ce l-am lăsat să se așeze puțin pe piele, m-a cucerit: mă transpune într-o grădină plină cu crini albi.
-preferatul meu este sprayul Riviera Goddess- are un parfum dulce, light ce mă va însoți pretutindeni în această vară deoarece parfumurile vor fi lăsate puțin deoparte pentru că mi se par prea puternice pentru a fi folosite în sezonul estival.
- un spray Avon Naturals a costat 10 lei, iar sprayul Riviera Goddess a costat18 lei.


3. Set pentru bărbați format din gel de duș și cremă hidratantă Avon Men


-gelul de duș energizant miroase foarte bine, conține 250 ml de produs
-crema pentru față are o textură light și un miros discret, conține 50 ml
-setul a costat 20 lei

Am răsfoit catalogul campaniei viitoare și am pus ochii pe câteva produse.



  • ser pentru reducerea căderii părului - conține arginină și cheratină, are un miros foarte plăcut, costă 14,99 lei și îmi permite să achiziționez o perie radială cu doar 8,99 lei
  • set format din șampon hrănitor cu ulei de argan pentru toate tipurile de păr (am părul lung și consum foarte mult șampon, deci mai mereu sunt în căutarea acestui produs) și tratament leave-in cu ulei de argan - costă 21,99 lei
  • parfumul Incandessence Lumieres - m-a surprins prin parfumul său elegant, face parte din categoria floral-orientală și va fi la reducere  - 49,99 lei.



  • gel de duș Senses Passion - are un miros plăcut ce îmi amintește de gumele Turbo de altădată, costă 6,99 lei
  • cremă epilatoare pentru părul facial - pielea feței este foarte sensibilă și îmi găsesc cu greu un produs care să nu mă irite. Mă gândesc să testez această cremă, poate o să facă treabă bună.
  • cei de la Avon au scos o nouă cremă BB care se numește Anew Vitale BB+ : are SPF 20 ceea ce este un lucru foarte bun căci pielea are nevoie de protecție împotriva razelor soarelui, susține că ascunde imperfecțiunile și roșeața, uniformizează culoarea tenului, energizează, catifelează și oferă o strălucire sănătoasă (instant), iar în timp previne aspectul tern, semnele de oboseală, liniile fine și porii dilatați. Sună foarte bine, însă nu știu dacă se va ține de cuvânt. Cred că pot afla doar dacă o încerc....deși....mă mai gândesc. Prețul de lansare va fi de 25 lei. 
  • ultimul lucru care mi-a atras atenția este luciul de buze Luxe în nuanța Flirty Pink- este o nuanță de fuchsia aprins ce bate spre un roșu zmeură. Produsul conține extract de mătase pentru a face buzele moi. Nu am încercat produse din această gamă. Voi ce părere aveți despre aceste luciuri din gama Luxe? Sunt pigmentate? Au consistență nelipicioasă?

7 comentarii:

  1. Si mie imi plac body mist-urile vara :D!
    Si de asemenea, si pe mine ma tenteaza BB Cream-ul :D. Nu inteleg de ce promit atat de multe produsele astea.. Nu ar fi mai bine daca ar promite mai putine si ar depasi asteptarile clientilor, decat sa promita marea cu sarea si sa nu faca nimic.. ? Nu stiu daca va fi cazul, dar eu nu inteleg deloc tendinta asta a lor de a exagera cu anumite chestii :D.
    Si sa folosesti cu drag noile produse :* :*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei cred ca daca promit foarte multe vor avea o clientela mai bogata. Totusi cred ca ar trebui sa investeasca in calitatea produselor ca sa isi asigure mai multi cumparatori fideli.

      Ștergere
    2. Daa, ca si cum noi chiar am crede ca un singur produs poate face atatea :)).
      Ma rog, sunt si persoane care cred, but still..

      Ștergere
  2. Sprayurile de la Avon imi plac tare mult, au un miros foarte frumos.
    BB cream-ul ma tenteaza si pe mine:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele lor de machiaj ma cam dezamagesc. Nu stiu daca ar trebui sa incerc noul BB cream. Totusi 25 lei nu reprezinta o investitie foarte mare.

      Ștergere
  3. Am incercat BB cream-ul si mi se pare peste Garnier si Maybeline. Acopera binisor si are o textura usor pudrata, perfecta pentru tenul gras sau mixt. Mie una imi place foarte tare. Sper ca ti-am fost de ajutor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru impresii. Si eu am tenul gras, deci mi s-ar potrivi. Hugs!

      Ștergere