joi, 30 aprilie 2015

April Empties - Produsele pe care le-am terminat luna aceasta




Iată că am ajuns la sfârșitul lunii aprilie și este timpul să vă prezint produsele terminate în această lună. Recunosc, mă străduiesc să termin cât mai multe produse pentru a face loc noilor achiziții. ^.^




Produse pentru față




Cremă intens hidratantă Sephora - 30 ml - este un produs destinat tenului uscat, are o textură lejeră și se absoarbe rapid în piele. Nu am observat că ar fi avut un efect remarcabil asupra tenului. Next!

Masca de față Queen Helen - 226, 8 g - poate fi achiziționată de pe siteul iherb. Are un miros fresh, revigorant de mentă. În urma utilizării acestui produs am constatat că estompează imperfecțiunile tenului, tratează acneea și micșorează porii. Merită să o încercați!

Tonerul cu aloe vera de la earth science - 237 ml - este potrivit pentru tenul uscat sau sensibil. Calmează pielea iritată, iar tenul rămâne hidratat și proaspăt.


Produse pentru păr



Balsamul walking on sunshine de la Tigi - 200 ml - este un produs ideal pentru  orice tip de păr. Rezultatele nu se lasă așteptate, iar eu sunt încântată de faptul că părul meu este hidratat și mătăsos la atingere.

Uleiul hidratant Sephora - 125 ml - este unul dintre produsele mele preferate. Își face treaba foarte bine, iar părul meu este strălucitor.


Produse pentru corp



Deodorantul B.U. - 150 ml - miroase foarte bine, își păstrează parfumul pe durata întregii zile, iar eu mă simt în siguranță.

Lichid emolient pentru picioare de la Avon - 100 ml - este un produs pe care îl folosesc de foarte mult timp pentru că revigorează picioarele obosite. Pielea devine catifelată și ușor parfumată.


Voi ce produse ați terminat luna aceasta?


Bucurați-vă de această zi!

xo xo xo

miercuri, 29 aprilie 2015

Let's bake! - Prăjitură cu nucă de cocos (tăvălită)





Ori de câte ori am ocazia, chiar și în cursul săptămânilor aglomerate, îmi place să prepar prăjituri, ca mai apoi să le savurez cu familia la o cană de ceai sau de cafea.

Pentru astăzi vreau să vă prezint o rețetă simplă și rapidă, dar foarte gustoasă. Este vorba despre o prăjitură cu nucă de cocos, tăvălită prin multă ciocolată ... un deliciu pentru papilele gustative.




Pentru blat avem nevoie de:

6 ouă
150 ml lapte
100 ml ulei
o cană de zahăr
un praf de sare
500 g făină albă
un pliculeț praf de copt
esență de rom sau vanilie (după preferință)

Pentru glazura de ciocolată am utilizat ingredientele din rețeta pe care o găsiți aici.




Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul. Se tapetează tava cu ulei și făină sau puteți să folosiți hârtia de copt.
Se separă ouăle. Albușurile cu un praf de sare se bat spumă, după care se adaugă treptat zahărul și se obține o bezea tare. Gălbenușurile se amestecă cu esența de rom sau de vanilie, apoi se adaugă uleiul și laptele. Această compoziție se toarnă peste albușuri și se adaugă făina împreună cu praful de copt. Se amestecă cu grijă până se obține un aluat omogen.
Se coace în cuptor la foc mediu pentru 30 - 40 minute sau până trece testul scobitorii.
Blatul se lasă la răcit, apoi se feliază.
Se glazurează feliile obținute și se tăvălesc prin nucă de cocos. Vă sfătuiesc să utilizați glazura cât încă este caldă. Dacă se răcește, o puteți reîncălzi.


Poftă bună!

Să aveți în continuare o săptămână reușită!

xo xo xo

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Lush Haul


Pielea reprezintă cel mai mare organ al corpului nostru, de aceea încerc să acord o atenție sporită produselor de îngrijire pe care le folosesc, optând pentru acelea care sunt cât mai naturale. Din acest punct de vedere, Lush este brandul meu preferat. Am fost destul de tristă când magazinele Lush din România s-au închis, însă de curând am descoperit un site care se ocupă cu comercializarea produselor Lush, aducând produse din alte magazine din Europa. Am plasat o primă comandă din dorința de a le testa serviciile. Sunt nerăbdătoare să vă povestesc și vouă experiența mea cu acest site, mai ales că știu că printre voi se numără și cititoare care iubesc produsele Lush, la fel de mult ca și mine. ^_^


Am plasat o comandă împreună cu surorile mele și cu fratele meu. Fiecare și-a ales câte un produs sau două. Eu m-am axat pe îngrijirea tenului, însă nu m-am putut abține să nu-mi comand și un jeleu de duș.


1. Loțiune tonică Tea Tree Water 


- este destinată unui ten cu tendințe acneice
- ține sub control producerea sebumului
- susține că este potrivită și pentru părul cu tendință de îngrășare, lucru pe care nu îl știam. Voi încerca să o testez pentru a vedea dacă are vreun efect asupra podoabei capilare.
- recipientul de 250 ml a costat 56,47 lei



2. Săpun de față Fresh Farmacy


- este foarte bun pentru tenul acneic
- nu irită pielea, nu o usucă excesiv
- preț: 42,56 lei


3. Cremă de față Celestial


- este o cremă hidratantă ce conține vitamina E, ulei și lapte de migdale, unt de cacao și extract de orhidee
- nu am mai testat acest produs până în prezent, de aceea aștept cu nerăbdare să văd de ce este în stare


- crema Celestial are un miros foarte subtil și natural
- are o consistență cremoasă
- preț: 99,03 lei


4. Jeleu de duș Pot O'Gold


- ador jeleurile de duș de la Lush! Se folosesc foarte ușor împreună cu un burete de baie - rup o bucățică de jeleu și o așez pe buretele umed. Se formează foarte multă spumă, iar mirosul este absolut încântător!
- mai am un secret: când este prea cald afară, țin puțin jeleul la frigider înainte de a-l folosi. Senzația este foarte răcoritoare. 
- inițial comandasem produsul în recipient de 100 grame (31,22 lei) și o sare de baie, însă, cum sarea de baie nu mai era în stoc deoarece făcea parte din colecția de Paște, am fost contactată și întrebată dacă doresc jeleul de duș în recipient de 240 grame. Nu știu să vă spun cât costă acesta deoarece nu apare pe site. Am plătit și bănuții pe care îi calculasem eu pentru sarea de baie (în jur de 27 lei). Acest lucru înseamnă că prețul a fost în jur de 58 lei.


5. Săpun Carrot


- este un produs din gama destinată Sărbătorii Paștelui
- bucata mare de săpun avea forma unui morcov
- are proprietăți detoxifiante, este antiseptic și curăță foarte bine
- preț: 32,57 lei


6. Săpun Dirty Soap


- acest săpun este potrivit și pentru bărbați, fiind favoritul fratelui meu
- miroase a mentă și este foarte revigorant
- preț: 36,60 lei


Toate produsele comandate au sosit extrem de repede (o săptămână), au fost ambalate foarte bine, iar serviciile cu clienții au fost excelente. Am fost contactată în prealabil în legătură cu produsele comandate pentru a mi se confirma disponibilitatea acestora. 

Sunt foarte mulțumită de prima experiență cu acest site care comercializează produse Lush și mă bucur că avem din nou acces la aceste produse și în România.

Vă doresc un weekend relaxant!
xo xo xo 


luni, 20 aprilie 2015

Shopping Haul: Mici cumpărături




Am profitat de zilele libere pe care le-am avut de Paște pentru a face câteva cumpărături. Am mers la magazinele H&M, Pepco și Lidl, dar am ales să plasez și o comandă la Avon.

Astăzi vă invit să trecem în revistă noile produsele cumpărate. ^.^





Din Lidl am ales să cumpăr gelul de duș Cien Spring Awakening care miroase foarte bine. Parfumul său mă transpune într-o grădină plină de flori parfurmate, în care soarele primăverii mă bine dispune, iar ciriputul păsărelelor îmi încântă auzul. Ah, totul este relaxant și îmbietor!  
Preț - aproximativ 4 lei




De la Avon am ales să comand următoarele produse:


Exfoliantul pentru corp Avon Naturals Indulging Chocolate Body Scrub - miroase foarte bine, a ciocolată (îmi vine să-l mănânc), are o consistență cremoasă și este delicat cu pielea, lăsând-o catifelată. 
Preț - 9 lei

Întăritor pentru unghii Nail Experts cu străluciri perlate - l-am aplicat de îndată ce l-am primit, iar culoarea de pe unghii mă ducea cu gândul la bomboane. ^_^
Preț - 11 lei



De la H&M am ales să-mi cumpăr un set de agrafe negre pentru păr. Setul conține 30 de agrafe și costă 8 lei. 



Cum am intrat în magazin, privirea mi-a fost atrasă către o bluză care are imprimeu cu girafe. Îmi place nu numai imprimeul, dar și materialul din care este confecționată. Acesta este ușor, confortabil, lăsând pielea să respire.
Preț - 40 lei




De la Pepco mi-am ales o păturică roz și pufoasă. Tare mult îmi mai place!


Preț - 20 lei



Acestea sunt produsele pe care mi le-am cumpărat la ultima sesiune de cumpărături. Sunt foarte încântată de ele!


Vă doresc o zi frumoasă și o săptămână plină de reușite!
xo xo xo

vineri, 17 aprilie 2015

NOTD: Pastel Purple




În postarea de ieri v-am arătat noi oje de la Gabrini. În realizarea manichiurii de astăzi am optat pentru nuanța lila deoarece este favorita mea, fiind perfectă pentru o zi însorită de primăvară.

















Vă doresc o zi frumoasă și liniștită!
Vă îmbrățișez cu mult drag!
xo xo xo

joi, 16 aprilie 2015

Noi achiziții




V-am prezentat în postarea trecută câteva produse Sleek pe care le-am găsit în magazinul Kendra. Tot acolo am văzut și câteva produse NYX. Mi-a rămas gândul la un corector, așa că m-am reîntors și l-am cumpărat. De la un magazin cu produse de machiaj și îngrijire, am luat câteva oje colorate și un deodorant. Despre toate acestea doresc să vă vorbesc puțin în postarea de astăzi.





Dacă îmi citiți blogul de mai mult timp, știți deja că nu investesc în oje scumpe deoarece le prefer pe cele mai ieftine care sunt la fel de bune. Dintre toate brandurile mai ieftine, prefer Gabrini.



Mi-am cumpărat trei oje foarte vesele, perfecte pentru a fi purtate primăvara:
- roz - Gabrini 3D - nuanța 30
- verde - Gabrini 3D Multivitamin - nuanța 15
- lila - Gabrini Elegant Mirror Colors - nuanța M 06
Fiecare ojă a costat 5,8 lei.
Sunt foarte încântată de cele trei culori. Am folosit oja lila și vă pot spune că sunt plăcut surprinsă de puterea de acoperire și de viteza de uscare a acesteia. Vă voi arăta manichiura în postarea de mâine. ^_^


Din magazinul Kendra, mi-am cumpărat două corectoare NYX, în două nuanțe diferite: una mai închisă pentru a corecta imperfecțiunile de pe ten și una mai deschisă pentru a oferi luminozitate zonei de sub ochi.


Am folosit deja produsul deoarece eram mult prea curioasă cu privire la gradul de acoperire. Am observat că acest corector are textura destul de cremoasă ( nu foarte mult), se întinde ușor, acoperă foarte bine, totuși nu aș spune că este full coverage. Eu l-am aplicat cu degetele, însă vreau să încerc și cu o pensulă. Oricum, vă voi povesti mai multe despre el după ce îl folosesc o perioadă mai îndelungată.
Prețul unui corector este de 33 lei.



Ultimul produs pe care l-am cumpărat este un deodorant Dove. L-am ales pentru că nu conține parfum, nici parabeni, coloranți sau alcool. Am plătit pe el 9 lei.




Vă doresc o zi însorită și liniștită!
Pupici!!!
xo xo xo 

miercuri, 15 aprilie 2015

Produse Sleek - Small Haul





Până în prezent nu am mai folosit produse Sleek, cu toate că îmi doream foarte mult să le testez calitatea, mai ales că auzisem lucruri bune despre acestea. M-am interesat pe internet despre magazinele care comercializează produse Sleek și am aflat că unul dintre ele este magazinul fizic Kendra. În curând se va deschide și magazinul online kendrashop.ro.
Pentru început mi-am ales doar două produse pe care doresc să vi le prezint și vouă.







 Fond de ten Sleek New Skin Revive - nuanța White Rose


- conține SPF 15
- conține silicon, dar nu conține uleiuri
- ambalajul este prevăzut cu o pompiță, ceea ce face aplicarea mai ușoară și mai igienică
- recipientul este din sticlă
- fondul de ten are o textură lejeră și arată foarte natural pe piele
- acoperirea este mică spre medie, însă se poate aplica în mai multe straturi, fără a avea efect de mască
- preț: 49 lei


 Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream - nuanța Party Pink


- nuanța este un roșu zmeură
- este foarte mat și pigmentat
- nu este lipicios
- este rezistent
- preț: 30 lei


În magazin am putut observa doar 5 - 6 nuanțe, Party Pink fiind cea mai frumoasă dintre ele, mai ales că pentru primăvară prefer machiajul Pin Up Girl.



Ce părere aveți despre produsele Sleek?
Aveți vreun produs favorit?


xo xo xo

duminică, 12 aprilie 2015

Paște Fericit!




Hristos a înviat!




Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă pace și lumină în suflet!


xo xo xo

joi, 9 aprilie 2015

Tip of the day - Sfatul zilei




Trebuie să recunoaștem că podoaba capilară are de suferit în fiecare zi: uscătorul pentru păr, placa, vopseaua, toate acestea degradează părul.
Nimic nu se compară cu un păr hidratat, sănătos și strălucitor, așa că vreau să vă prezint două tratamente pe care le puteți prepara chiar la voi acasă.




 I. Pentru un păr puternic și strălucitor se recomandă o mască din ou și ulei de nucă de cocos.

Se amestecă bine 1-2 albușuri de ou cu câteva lingurițe de ulei de nucă de cocos. Se încălzește amestecul obținut în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Masca se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze timp de 15 minute înainte de șamponare. 

Proteinele din ou vor întări firul de păr, iar uleiul de nucă de cocos îi va oferi hidratarea de care are nevoie.



 II. Deoarece conține potasiu și vitamina A, dovleacul este perfect pentru a da un imbold creșterii părului și pentru a menține scalpul sănătos.

Ingrediente:
  • două căni de piure de dovleac
  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de iaurt natural

Într-un bol se amestecă piureul de dovleac și iaurtul. Se adaugă pe rând uleiul de nucă de cocos și mierea. Toate ingredientele se amestecă bine, până se obține o pastă fină (puteți folosi și blenderul.).
Se aplică masca pe părul umed, acoperindu-l cu folie de plastic și lăsați masca să acționeze timp de 15 minute. Se clătește părul bine și se șamponează ca de obicei.




Sper ca acestă postare să vă fie utilă!

Vă îmbrățișez cu mult drag!
xo xo xo

marți, 7 aprilie 2015

2 produse de la essence


Îmi plac din ce în ce mai mult produsele de la essence deoarece au o calitate destul de bună și prețuri foarte mici. Recent mi-am cumpărat două produse pe care nu le mai testasem înainte. Despre acestea aș dori să vă vorbesc astăzi și să vă prezint primele impresii.





De curând mi s-a terminat rimelul Sumptuous Extreme de la Estee Lauder și, cum mi-a plăcut mult Lashes go wild volume mascara de la essence, m-am gândit să-l caut în magazine. Din păcate nu l-am mai găsit, așa că am ales Get BIG! Lashes volume BOOST, tot de la essence.




- acest produs are o textură cremoasă, ceea ce îmi place deoarece mie mi se pare că rimelurile cu textură lichidă îmi lipesc genele și nu le dau suficient volum
- colorează genele cu un negru intens
- conferă volum și separă frumos genele
- se îndepărtează foarte ușor de pe gene
- preț: 15, 59 lei
- singurul minus: are peria cam mare, însă nu am putut-o vedea înainte de a o cumpăra deoarece la standul essence din Cora nu existau testere pentru rimeluri



Concluzia: este un produs foarte bun care conferă volum genelor și le separă foarte frumos. Îmi place foarte mult rezultatul final.


Tot la standul essence din Cora am văzut make me brow eyebrow gel mascara, produs ce seamănă foarte mult cu Gimme Brow de la Benefit Cosmetics. Nu știu dacă are mai multe variante de nuanțe ca cel de la Benefit (care are Light/ Medium și Medium/ Dark), însă eu am cumpărat singura variantă prezentă la stand. S-au vândut destul de bine deoarece mai erau doar două produse la raft.


Acest mascara pentru sprâncene are o perie foarte mică ce permite aplicarea precisă și rapidă a produsului. Colorează subtil sprâncenele și le aranjează foarte frumos. Este potrivit pentru machiajul de zi deoarece arată foarte natural. L-am testat și mi-a plăcut că a fixat foarte bine sprâncenele pe parcursul întregii zile. 


Produsul costă 15,26 lei, cu mult mai puțin decât produsul de la Benefit (care costă în jur de 113 lei). Nu știu dacă este un dupe al gelului high-end deoarece nu am avut ocazia să le compar. Personal, nu aș plăti 113 lei pentru un gel de sprâncene. Mi se pare mult prea mult, așa că mă rezum la produse mai accesibile. Eu una sunt încântată de rezultatele gelului pentru sprâncene de la essence și sunt sigură că îl voi recumpăra.


Voi ați folosit aceste produse?


xo xo xo  

luni, 6 aprilie 2015

Câteva cumpărături


Recent am făcut câteva cumpărături deoarece aveam nevoie de o rochie neagră, clasică, elegantă, pe care să o port la serviciu. Când vine vorba de shopping, mi-e tare greu să mă rezum strict la ce am nevoie, de aceea m-am întors acasă cu mai multe produse. ^_^





În magazinul Koton am găsit o rochie foarte frumoasă ce are o croială care avantajează orice siluetă. Are o lungime medie (până la genunchi), se închide cu un fermoar ce este aplicat pe spate, decolteul nu este foarte adânc, deci este perfectă pentru a fi purtată la serviciu. M-am bucurat foarte mult când am văzut că este la reducere, așa că nu am stat mult pe gânduri: am probat-o, mi-a plăcut și am achiziționat-o cu numai 60 de lei.




Următoarea oprire a fost magazinul DM unde am zăbovit puțin printre rafturi să văd noutățile. Îmi doream o cremă anticelulitică și am ales-o pe cea de la Gerovital Plant.



Produsul conține extracte de floare de colț, iederă și semințe de castan. Face parte din linia profesională, nu are conservanți, de aceea m-am hotărât să o testez. Am plătit 35 lei pentru 500 ml de produs, ceea ce mi s-a părut foarte convenabil. Sper să obțin rezultate îmbucurătoare. După ce o voi folosi mai mult timp, voi reveni cu un review complet. Tot ce pot spune deocamdată este că are un miros plăcut și provoacă pielii o ușoară senzație răcoritoare.


Un alt produs cumpărat din DM este fondul de ten Lasting Finish 25 HR de la Rimmel London.
Susține că este un fond de ten cu acoperire mare și că rezistă pe piele 25 de ore.
Îmi place că are SPF 20, de aceea l-am cumpărat. Am plătit pe el în jur de 28 lei deoarece era la reducere.



Un alt plus îl reprezintă ambalajul prevăzut cu pompiță, ceea ce îl face ușor de folosit.




Acestea sunt produsele pe care le-am cumpărat recent. Voi ați testat fondul de ten de la Rimmel London? Dacă da, ce părere aveți despre acest produs?


Pupici!
xo xo xo