marți, 9 iulie 2013

Love that T-shirt

Salutare!!!

Tricoul reprezintă o piesă esențială pentru garderoba fiecăruia. Poate fi element al unei ținute sport, casual sau chiar al unei ținute elegante. De exemplu un tricou alb, simplu, poate fi purtat cu jeanși, cu o fustă în cloș sau cu una plisată și cu niște sandale elegante. Îl văd asortat și cu un blazer pentru o ținută potrivită la serviciu.
La mare, la munte, în oraș, la serviciu, la sală... tricoul ne însoțește pretutindeni. Apelăm la el și atunci când suntem în criză de idei - aruncăm pe noi un tricou, jeanși, potrivim ținutei perechea de încălțări preferată și un colier statement și suntem gata de plecare.

Ultimele achiziții în materie de tricouri:




Acest tricou are o culoare superbă, iar imprimeurile vesele m-au cucerit pe loc. Este perfect pentru vară!



Nu am în garderobă un tricou roșu, așa că m-am hotărât să mi-l cumpăr pe acesta. Îmi place materialul ușor, culoarea nu este prea aprinsă ceea ce îmi convine deoarece nu sunt o fană a acestei culori. Dar... din când în când merge și puțin roșu. :)



Acest tricou gri are un mesaj care îmi place mult. Este bine ca uneori să facem lucrurile cu multă hotărâre, să fim sigure pe noi și să privim cu optimism viitorul ce ne așteaptă, convinse că vom reuși în realizarea lucrurilor pe care ni le-am propus. Așa că.... Don't try to stop me!



Am ales acest tricou galben deoarece mi-a plăcut mult partea brodată. Fiind simplu, intenționez să îl port la serviciu cu un blazer  sau cu un cardigan peste, cu pantaloni negri pană, cu o pereche de pantofi nude sau albi.



Acestea sunt noile mele achiziții pe care sunt nerăbdătoare să le port.
Să aveți o zi însorită, plină de bucurie!!

6 comentarii:

  1. Sa le porti cu placere :*! Primul e preferatul meu <3! E asa colorat si vesel :D. Si da, tricourile chiar sunt o piesa esentiala in garderoba noastra, pentru ca sunt foarte versatile si usor de purtat :D.
    Btw, doua prietene de-ale mele si-au facut blog de fashion.. Sunt la inceput, dar crezi ca le poti face o vizita :3 ? http://mmclosets.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, Alexandra! Ma bucur ca iti place primul tricou, este si preferatul meu. :) O sa le fac o vizita prietenelor tale, sunt curioasa. xoxoxo

      Ștergere