luni, 20 mai 2013

Haul: Avon Goodies

Bună, fetelor!

Astăzi am dori să vă arătăm produsele comandate de la Avon din Campania 07/2013. Am ales 3 produse noi deoarece doream să le testăm calitatea. Am cumpărat două geluri demachiante și o ojă.


 Gel de curățare Naturals Herbal - este destinat tenului matur. Promite să înlăture machiajul și impuritățile, lăsând pielea catifelată și netedă. Prețul demachiantului este de 8,99 lei.

 Gel de curățare Anew Vitale - promite să energizeze tenul tern. Am mai avut în trecut demachiant de la Anew din gama destinată vârstei 30+ și am fost foarte mulțumită de el. Sunt curioasă dacă și acesta o să facă treabă bună. Vom vedea... Prețul produsului a fost de 18 lei.

Lac de unghii Pro Nail+ - am ales nuanța Inspire. Este o culoare frumoasă, verde-lămâie. Această nuanță este perfectă pentru vară și complementează foarte bine pielea bronzată. Culoarea arată mult mai bine în realitate. Camera foto i-a luat din strălucirea intensității culorii. Prețul ojei este de 9,99 lei.

Să aveți o zi minunată și o săptămână reușită! xo xo xo

4 comentarii:

  1. Ce frumoasa e nuanta ojei <3!
    Sale folositi cu placere :*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, Alexandra! Ma bucur ca iti place oja. Eu o port cu mare placere mai ales ca am observat ca au imbunatatit formula si aceasta se usuca mai repede. Pupici!

      Ștergere
  2. Nu mi-am mai comandat ceva de la Avon de cativa ani de zile :) Astept un review cu gelul de curatare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu o postare despre acest produs. Sper sa fie un review pozitiv. Vom vedea... :)

      Ștergere