miercuri, 8 mai 2013

Produsele preferate ale primăverii 2013

Bună, fetelor și Hristos a înviat!

Cum ați petrecut mini vacanța? Eu am încercat să profit de fiecare minut în parte pentru a mă odihni și pentru a adăuga la categoria amintiri de neuitat clipele minunate petrecute alături de familie.
Astăzi vreau să vă prezint produsele pe care le-am purtat cu mare drag în ultima vreme.


 Ruj Lasting Finish- Kate Moss de la Rimmel London - am ales nuanța 90/Rossetto/Rouge a Levres și îmi place foarte, foarte mult. Rujul are o textură ușoară și persistă un timp îndelungat. Usucă ușor buzele, dar eu obișnuiesc să aplic un glos peste acesta. Am încercat să surprind în poză nuanța rujului, dar din cauza luminii culoarea este cu o nuanță mai deschisă. În realitate culoarea aduce cu cea a zmeurei de la care împrumută și parfumul, acest ruj având un miros plăcut, fructat. Prețul rujului este de 24 lei.

 Îmi place să port ca accesorii brățările deoarece oferă ținutelor un aer elegant și feminin. Am cumpărat cele două accesorii de la un mic boutique la prețul de 7 lei fiecare. În ciuda prețului foarte mic, aceste accesorii sunt foarte bine realizate, netrădând faptul că sunt așa de ieftine. Good deal!

Anul acesta se poartă oja mată, de aceea am dorit foarte mult să încerc și eu o astfel de ojă, să văd cum arată. Am ales spre testare o nuanță jucăușă de roz, de care m-am îndrăgostit din prima clipă în care am aplicat-o pe unghii. Am cumpărat această ojă la prețul de 10 lei.

Vă doresc o zi minunată și vă îmbrățișez cu mult drag! xo

6 comentarii:

  1. este tare dulce oja !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, si mie mi-a atras privirile asa ca a trebuit sa o cumpar.

      Ștergere
  2. Super produsele :D. Am si eu rujul de la Rimmel, in aceeasi nuanta si imi place la nebunie. L-am cumparat intr-un set format din ruj si o oja Rimmel pt mama mea. L-am cumparat mai mult pe nevazute :)). Nu prea se da mama cu el, zice ca e prea aprins, asa ca l-am "imprumutat" eu :D.
    Oja de la Golden Rose e superba <3! Eu am folosit vara trecuta o oja tot de la Golden Rose mata, era a unei colege, si mi-a placut la nebunie :D. Era o nuanta placuta de baby blue :3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult nuanta rujului, asa ca il port in fiecare zi. Cred ca pana la toamna nu ma mai despart de el, mai ales ca eu cred ca arata bine daca purtatoarea este bronzata. :)

      Ștergere
  3. Oja imi face foarte mult cu ochiul:) trebuie sa pun si eu mana pe ea:D

    RăspundețiȘtergere