marți, 30 iulie 2013

Ce mi-am cumpărat de la e.l.f.

Salutare, dragele mele!

Când am observat că e.l.f. România a adus produse noi, am plasat o comandă repejor, mai ales că săptămâna trecută au avut ca și promoție oferirea unui săculeț cu produse pentru orice comandă mai mare de 45 lei. Motivul principal pentru care am plasat comanda a fost faptul că îmi doream să testez noul lor fond de ten ce tratează acneea. Văzusem pe youtube câteva fete care îl lăudau, așa că am fost foarte încântată când l-am zărit pe site.

În afară de fond de ten mi-am dorit să cumpăr și alte produse. Să vă arăt deci ce mi-am cumpărat.



1. Fond de ten e.l.f. Acne Fighting Foundation


Conține acid salicilic, hamamelis, aloe, arbore de ceai, ingrediente cunoscute pentru proprietățile benefice unui ten acneic. Mi-am luat culoarea beige, dar este mai deschisă decât pe site.  Recipientul conține 30 ml de produs. L-am folosit de două ori și pot spune că îmi place. Voi face un review în curând, așa că dacă vă interesează acest produs, stați pe aproape. :)

2. Pudră SPF 45


Pudra cu SPF 45 îmi place mult, mai ales că oferă protecție UVA și UVB.

3. Spray pentru fixarea machiajului


Spray-ul pentru fixarea machiajului conține aloe vera, ceai verde, castravete, vitaminele A, C și E, ingrediente menite a îmbunătăți textura pielii.


 Îmi place mult acest produs, dovadă că sunt la al treilea recipient cumpărat. Fixează foarte bine machiajul și dă un aspect frumos tenului, eliminând aspectul de încărcat mai ales după ce am aplicat pudră pe față.

4. Corector Cover Everything


Nu pot afirma că acest corector acoperă orice imperfecțiune, deoarece mie mi se pare că are putere medie de acoperire. Eu l-am cumpărat cu scopul de a-l folosi sub ochi deoarece este galben. Știm cu toate că galben și violet sunt culori complementare, deci acest corector acoperă foarte bine cearcănele.


Produsul are o textură light, ambalajul este practic, iar prețul este foarte accesibil (15 lei).

5. Ruj e.l.f, nuanța Sociable


Am o întreagă colecție de rujuri e.l.f. Mi se par pigmentate, destul de rezistente pe buze, au un miros plăcut, plus că prețul este super.



Culoarea este mult mai intensă în realitate. Am observat că cei de la e.l.f. au schimbat compoziția acestor rujuri din gama essential. Noile produse sunt mai hidratante, mai glossy și nu mai încarcă așa mult buzele.
Nuanța aleasă de mine este frumoasă, potrivită oricărui anotimp. Este un roz intens ce conține mici particule de sclipici foarte fin, pentru a da un aspect strălucilor buzelor.

Din partea celor de la e.l.f. am primit un Mistery bag ce conține două produse foarte frumoase. Am fost plăcut surprinsă când am constatat că de data aceasta săculețul misterios nu este o pungă obișnuită așa cum a fost la ultima comandă dintr-o campanie asemănătoare, ci un săculeț tare drăguț cu sigla e.l.f. și prevăzut cu un sistem de închidere.


Înăuntru am găsit două produse:
-Set Mineral Eyeshadow- 100% natural
-lac de unghii în nuanța Party Purple


Fardurile sunt minunate! Îmi plac tonurile de maro deoarece am ochii albaștri și mi se potrivesc de minune.
Compoziția acestor farduri este pe placul meu deoarece știți cât de mult iubesc produsele naturale.



Lacul de unghii mov conține mici particule de sclipici multicolor. Îl consider potrivit pentru a fi purtat la toamnă.



Vă doresc să aveți parte de o zi frumoasă și veselă.
xo xo xo

10 comentarii:

  1. Si eu as fi vrut sa comand cu ocazia acelui saculet dar cum nu am gasit unele produse ce le doream pe stoc am zis pas de data asta. Dar imi place ce-ai peimit tu in saculet. Si eu am rujul Sociable si imi place foarte mult. Cred ca data viitoare vor intra fondul de ten si spray-ul de fixare si poate si corectorul in cosul de cumparaturi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut norocul sa gasesc produsele pe care mi le doream. Si mie mi se intampla din cand in cand sa constat ca au o oferta tentanta, dar ca stocurile produselor favorite sunt epuizate.

      Ștergere
  2. Chiar ma intereseaza fondul de ten, m-a tentat si pe mine sa il pun in cos insa am zis ca mai astept pareri si de la fetele din Romania :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am vrut sa dau comanda cand a fost mistery bag, dar nu stiu de ce nu am mai dat :))
    astept urmatoarea oferta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, ce de goodies! sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne cat imi doresc sa dau si eu o comanda la elf, dar mereu aman :))
    Ce parere ai despre spray?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place. Nu il pot compara cu produse mai scumpe deoarece pe acelea nu le-am incercat. Ce am constatat eu este ca intr-adevar machiajul rezista mai mult si are un aspect mai frumos.

      Ștergere