miercuri, 17 iulie 2013

Picks of the day

Salutare, dragi prietene!

Sper că sunteți bine și că vă bucurați de vacanță/concediu.
Mie una îmi place să îmi petrec timpul liber răsfoind reviste de beauty deoarece mă inspiră, aflu mici secrete de frumusețe, citesc despre trenduri sau despre noi produse cosmetice apărute pe piață.


 Recent mi-am cumpărat revista Joy care, pentru prețul de 6,9 lei, oferă unul din produsele cosmetice următoare: gel de duș cremă de la Elmiplant (full size), anti-perspirant B.U. in action (full size) sau mini-produs Mario Bădescu. Eu am ales ultima variantă deoarece mi-a placut mult mostra de Cellufirm Drops pe care am cumpărat-o în trecut alături de o altă revistă. Produsul are o consistență lejeră, fiind un produs anti-ageing destinat unui ten sensibil. Îmi place pentru că lasă pielea fină și netedă.



Dintre articolele prezentate în revistă mi-au plăcut câteva ținute ce respectă trendul dungilor. Personal îmi place acest trend deoarece îl consider potrivit sezonului estival.


Ținutele navy sunt foarte îndrăgite. Au un aspect fresh, dar clasic.


Pentru un look vesel și jucăuș putem alege piesele cu dungi colorate. Fusta din poză îmi place foarte mult, fiind pusă în valoare de tricoul alb cu logo inscripționat care, de asemenea, este foarte în vogă.

Din paginile revistei am aflat câteva sfaturi de beauty foarte interesante.




  1. Rimelul trebuie înlocuit o dată la trei luni din cauza bacteriilor și a impurităților ce se adună în recipient.
  2. Este de preferat să clătim părul cu apă rece pentru a-i închide cuticula.
  3. Demachierea tenului trebuie făcută în fiecare seară.
  4. Lacul de unghii nu trebuie agitat înainte de folosire deoarece se creează bule de aer care sunt foarte inestetice pe unghii.
  5. Bicarbonatul de sodiu albește dinții, însă nu este recomandat persoanelor cu gingii sensibile.



Am pus ochii pe două oje pe care a trebuit să le am. :)

Oja O.P.I., nuanța YG-23, este superbă. Are o culoare piersicie foarte frumoasă. Aș spune că aceasta este o culoare neon potrivită verii, când pielea este bronzată.
Am ales și o ojă neagră de la Gabrini pentru că doresc să experimentez cât mai multe modele pe unghii. Dacă o să-mi reușească, o să vi le arăt și vouă în postările viitoare.

Nu uitați de giveaway-ul aniversar cu Lush. Detalii aveți pe banda din dreapta sus. Sper să îmi faceți bucuria de a vă înscrie în număr cât mai mare. Pentru comentarii pe pagina de Facebook Lush România, puteți scrie la secțiunea în care eu anunț acest concurs. (partea dreaptă a paginii de Facebook Lush România)

Vă doresc o zi însorită!!! xo xo xo


6 comentarii:

  1. Draguta nuanta de la OPI. Dar am o intrebare(sper sa nu te superi, in niciun caz nu sunt rautacioasa). E originala sau fake?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este originala. Am cumparat-o dintr-un magazin de cosmetice din oras. Dupa ce am vazut comentariul tau m-am uitat cu atentie la ambalaj si sunt unele diferente fata de cel original in sensul ca nu sunt trecute accentele, precum si unele cuvinte scrise gresit. Oricum, nu am platit mult pe ea (comparativ cu preturile afisate online - am verificat), insa pe unghii este foarte frumoasa, culoarea este superba. O sa o folosesc pentru a-mi face manichiura si o sa v-o arat intr-o postare viitoare. Te pup!

      Ștergere
  2. Abia astept sa ne arati unghiutele :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa citesc reviste in timpul liber asa ca sa-i mai dau o pauza creierului:)) iar culoarea ojei O.P.I. este foarte potrivita pentru vara:D

    RăspundețiȘtergere