marți, 16 iulie 2013

Reminder Lush Giveaway + NOTD

Bună, dragele mele!

Duminică blogul meu a împlinit un anișor, așa că m-am gândit să vă răsplătesc pentru că mă susțineți, că îmi transmiteți energia și bucuria voastră. V-am pregătit o surpriză foarte frumoasă împreună cu echipa Lush care ne-a oferit pentru voi  niște produse absolut minunate. Mi-ar face plăcere să participați în număr cât mai mare. Pentru detalii, dați click aici. Regulile de înscriere sunt simple, astfel încât vă puteți înscrie cu ușurință în concurs.




Pentru că mă gândesc la primele mele postări, îmi amintesc ce încordată eram când număram afișările de pagină, numărul de comentarii sau de membri. Prima blogeriță ce mi-a întins o mână de ajutor a fost draga de Aurora Toma care m-a adăugat în lista de bloguri pe care o urmărește, cu toate că nu postasem încă multe lucruri pe blogul meu. Este o persoană foarte talentată ce scrie într-un fel care te captivează. Are multe review-uri interesante pe blogul ei, multe tipsuri și sfaturi. Îi puteți face o vizită aici. Sigur o să vă placă!
De asemenea vreau să le mulțumesc cititoarelor mele fidele care mă înveselesc și mă încurajează prin comentariile lor. Pentru mine contează foarte mult! Fetelor, you are the best!!

În încheiere doresc să vă arăt manichiura zilei.








Să aveți o zi frumoasă și însorită!
Vă îmbrățișez cu drag!
xo xo xo

7 comentarii:

  1. e foarte frumoasa manichiura. floricelele ti-au iesit superb
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simpatica manichiura ta cu floricele :*
    La multi, multi ani bloguluuui!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce model frumos(chiar daca e facut doar pe o unghie) si nu pare greu de facut. Voi incerca zilele acestea, poate imi iese. :D
    Felicitari pentru anisorul implinit si la cat mai multi! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Sper sa iti iasa manichiura, nu este greu de facut. Daca nu ai instrument pentru puncte, poti folosi capatul unei agrafe. Hugs!!!

      Ștergere