marți, 10 septembrie 2013

Tip of the day: Sfatul zilei


Bună, fetelor!

Frumusețea este o stare care vine din interior, de aceea trebuie să avem grijă de corpul nostru (să consumăm mâncare sănătoasă), să fim vesele și optimiste.  În timpul săptămânii încerc să mănânc cât mai sănătos, iar în weekend este timpul răsfățului. ;)
Pentru astăzi aș dori să vă prezint trei fructe care îmi plac și care ajută organismul să se mențină sănătos și tânăr, iar efectele se pot vedea și în exterior: pielea este luminoasă și frumoasă.




1.   Banana
Aceasta este bogată în vitaminele A, B și E, de aceea acest fruct luptă împotriva îmbătrânirii. De asemenea banana are un conținut bogat de fibre, minerale, magneziu și potasiu. Toate acestea au rol de a întări sistemul imunitar și de a asigura o circulație bună a sângelui.


2.    Lămâia
Are un conținut ridicat de vitamina C, de aceea luptă împotriva celulitei și a acneei. Îmi place să-mi încep ziua cu un pahar de apă în care adaug o felie de lămâie și o linguriță de miere. Acest lucru ajută la eliminarea toxinelor din organism.


3.    Mărul
Acționează ca un antioxidant, împiedicând apariția îmbătrânirii pielii. Acest fruct ajută la estomparea ridurilor și a liniilor fine, iar acidul malic pe care îl conține ajută dinții să se mențină sănătoși și albi.


Care este fructul vostru preferat?
Fiți optimiste și nu uitați să zâmbiți! xo xo xo

2 comentarii: