marți, 29 aprilie 2014

Cumpărături e.l.f.




Zilele trecute cei de la e.l.f. au avut o promoție de care a trebuit să profit. La comenzi de minim 43 de lei primeai cadou un primer pentru pleoape. Îmi place acest produs deoarece ajută fardul să reziste un timp îndelungat, iar al doilea motiv pentru care prefer acest primer este prețul său mic. :D





Primer pentru gene - este foarte bun! Sunt deja la al treilea recipient. Prețul acestui produs este de 22 lei.
Primer pentru pleoape - din când în când e bine să ai și un stoc al produselor preferate, nu-i așa? ;)
Eu am ales nuanța Sheer, prețul fiind de 9 lei.



Corector Maximum Coverage - este un produs pe care nu l-am mai testat. Am citit pe internet multe păreri despre acest produs, iar toate conțineau numai cuvinte de laudă. Am ales spre testare nuanța Nude. Acest corector costă 22 lei.



Set de trei luciuri de buze Shimmer - setul conține trei nuanțe drăguțe care ajută la obținerea unui machiaj natural. Prețul setului este de 22 lei.





Cremă iluminatoare Shimmering Facial Whip - am ales nuanța Spotlight, o nuanță care oferă pielii o strălucire naturală. Pentru prețul pe care îl are (doar 9 lei) este foarte accesibil.



Contouring blush&bronzing cream - are o textură cremoasă, se întinde bine pe piele, nuanțele sunt drăguțe, iar tenul capătă un look natural. Am plătit pentru acest produs 22 lei.



Vă spuneam la începutul postării că la o comandă de minim 43 de lei primeai un primer pentru pleoape, iar dacă în coșul de cumpărături aveați șase produse și dacă recomandați site-ul e.l.f la zece prietene (trebuie introduse adresele lor de email)  primeai și un cadou. Eu am primit fardul de ochi duo în nuanța Butter Pecan. Îmi place să port pe pleoape nuanțe de maro, așa că acest fard e bine venit.


Voi ce produse preferați de la e.l.f.?

Să aveți parte de o zi plină de reușite!
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Nu am incercat foarte multe produse Elf insa singurul care mi-a placut a fost fondul de ten mineral.
    Sa le folosesti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am kitul pentru conturarea fetei si imi place mult si primerul il am si e ok. Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere