sâmbătă, 5 aprilie 2014

Small Haul - DM


Am dat o fugă până la magazinul DM deoarece aveam nevoie de câteva produse. Am rămas fără cremă de ochi și sinceră să fiu nu prea știu ce să încerc deoarece mi se pare că tot ce am folosit până acum s-a dovedit ineficient pentru ridurile de expresie. Ultima cremă din DM a fost bună, a ținut sub control cearcănele, a hidratat zona ochilor, dar ridurile sunt tot acolo. De asemenea aveam nevoie de niște ochelari de soare deoarece preferații mei au fost distruși de o ojă ce s-a scurs în geantă :( .





Acești ochelari îmi plac foarte mult, sunt potriviți ca mărime, iar filtrul UV pe care îl au este 100% . Am nevoie de ei pentru a nu mai sta încruntată din cauza luminii puternice pe care soarele ne-o dăruiește din belșug în ultima vreme. (exceptând ziua de azi  ^_^ ) Ochelarii au fost la reducere de la 35 lei la 17 lei. Great deal!




Am găsit aceste pernuțe de silicon la un preț super ok. Le folosesc pentru a putea purta balerinii fără șosete sau dres.



Forma rotundă permite aplicarea pernuțelor în zona călcâiului sau în partea din față, pe marginea interioară a pantofilor. Sunt lavabile, putând fi reaplicate ulterior spălării. Au costat doar 9 lei. Dacă și voi aveți probleme cu bătăturile, vi le recomand. Le puteți folosi și dacă aveți o pereche de pantofi care vă ies din picioare.




Crema de ochi la care m-am oprit este cea de la Farmec. Conține ulei de argan și vitamina A și promite să estompeze ridurile, să hidrateze și să tonifice pielea.






 Am folosit de câteva ori crema, primele impresii fiind următoarele:
- consistența este lejeră
- nu se simte nicio peliculă grasă pe piele
- poate fi folosită și dimineața deoarece permite aplicarea machiajului
- zona ochilor pare mai luminoasă
- ambalajul este foarte practic și igienic


Prețul produsului este foarte avantajos - 10 lei.
Voi reveni cu impresii. Sper să ajute pielea să își păstreze elasticitatea și să diminueze aspectul ridurilor.

Dat fiind prețul mic nu am riscat nimic în privința acestei creme. Aș dori să știu dacă voi ați descoperit o cremă de ochi care să fie eficientă împotriva ridurilor.

Aștept comentariile voastre! Vă doresc un weekend minunat!                                      xo xo xo

11 comentarii:

  1. Interesante pernutele, n-am folosit pana acum, cred ca sunt foarte practice. Ochelari de soare imi trebuie si mie, bine ca mi-ai amintit:D. Weekend placut! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Iti recomand pernutele, te scutesc de disconfortul si durerea provocata de bataturi.

      Ștergere
  2. Am să trec și eu prin DM să iau pernuțele pentru balerini. Eu am probleme cu tenișii și sigur îmi vor fi de folos.
    Îmi plac ochelarii pe care i-ai ales. Ai dreptate în ceea ce privește încruntarea provocată de razele soarelui, unde mai pui că se formează și linii de expresie din această cauză :(. Trebuie să încep să port și eu ochelari, mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una sunt foarte stresata de ridurile din zona ochilor. Incerc sa le vin de hac, sper sa-mi iasa!

      Ștergere
  3. Ochelarii aia sunt din DM?? Nici nu stiam ca exista asa ceva in magazin:)):D Si eu am nevoie de o pereche, neaparat trebuie sa imi iau:D:)
    Sa folosesti sanatoasa noile produse:)

    RăspundețiȘtergere
  4. O să trec prin dm pt ochelari. Sper să îi găsesc:).

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am luat intr-un an ochelari din DM si mi-au placut :) Sa folosesti produsele cu placere :)

    RăspundețiȘtergere