joi, 30 aprilie 2015

April Empties - Produsele pe care le-am terminat luna aceasta




Iată că am ajuns la sfârșitul lunii aprilie și este timpul să vă prezint produsele terminate în această lună. Recunosc, mă străduiesc să termin cât mai multe produse pentru a face loc noilor achiziții. ^.^




Produse pentru față




Cremă intens hidratantă Sephora - 30 ml - este un produs destinat tenului uscat, are o textură lejeră și se absoarbe rapid în piele. Nu am observat că ar fi avut un efect remarcabil asupra tenului. Next!

Masca de față Queen Helen - 226, 8 g - poate fi achiziționată de pe siteul iherb. Are un miros fresh, revigorant de mentă. În urma utilizării acestui produs am constatat că estompează imperfecțiunile tenului, tratează acneea și micșorează porii. Merită să o încercați!

Tonerul cu aloe vera de la earth science - 237 ml - este potrivit pentru tenul uscat sau sensibil. Calmează pielea iritată, iar tenul rămâne hidratat și proaspăt.


Produse pentru păr



Balsamul walking on sunshine de la Tigi - 200 ml - este un produs ideal pentru  orice tip de păr. Rezultatele nu se lasă așteptate, iar eu sunt încântată de faptul că părul meu este hidratat și mătăsos la atingere.

Uleiul hidratant Sephora - 125 ml - este unul dintre produsele mele preferate. Își face treaba foarte bine, iar părul meu este strălucitor.


Produse pentru corp



Deodorantul B.U. - 150 ml - miroase foarte bine, își păstrează parfumul pe durata întregii zile, iar eu mă simt în siguranță.

Lichid emolient pentru picioare de la Avon - 100 ml - este un produs pe care îl folosesc de foarte mult timp pentru că revigorează picioarele obosite. Pielea devine catifelată și ușor parfumată.


Voi ce produse ați terminat luna aceasta?


Bucurați-vă de această zi!

xo xo xo

6 comentarii:

  1. balsamul de la Tigi mi se pare ca merita incercat, oricum nu red ca am incercat ceva de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il recomand pentru ca mi-a placut mult. Nici eu nu am incercat foarte multe produse de la ei, insa imi doresc sa testez cat mai multe masti si balsamuri penbtru par. Pupici!

      Ștergere
  2. si eu am terminat cateva produse bune, din seria celor de corp ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima vreme am acordat o atentie sporita ingrijirii pielii corpului, mai ales ca vremea frumoasa se apropie si incepem sa purtam fustite si pantaloni scurti. xo

      Ștergere
  3. Îmi place mult lichidul de la Avon ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una il recumpar mereu. Chiar zilele acestea am plasat o comanda Avon si mi-am comandat un set de ingrijire a pielii picioarelor. xo xo xo

      Ștergere