luni, 19 octombrie 2015

Comandă eubio.ro


Salutare, fete dragi!
Sper că ați avut parte de un weekend frumos, în special pentru că vremea a fost superbă, potrivită pentru plimbări sau ieșit în oraș.
Astăzi doresc să vă prezint prima mea comandă  pe eubio.ro, site cu produse bio destinate îngrijirii pielii, părului, precum și curățeniei casei. Eu am profitat de o ofertă ce presupunea transport gratuit pentru orice comandă.



 Primul produs ales a fost o mască pentru ten gras. Aceasta conține vetiver și este 100% naturală.


Masca aceasta de la Khadi se prezintă sub formă de pudră ce se amestecă cu apă și se transformă într-o pastă. Pe lângă vetiver, mai conține argilă Fuller, oxid de zinc, lemn de santal, coriandru, neem, ulei de cuișoare. Toate acestea sunt excelente pentru tenul gras și impur. Am folosit deja acest produs și am constatat că mi-a lăsat pielea foarte fină. Voi continua să o folosesc deoarece promite lucruri mărețe. ^_^
Preț: 57 lei


Am adăugat în coș și o apă de mentă deoarece pretinde că are efecte antiacneice și antiinflamatoare. Îmi place să o folosesc ca toner. Se aplică ușor datorită pulverizatorului care împiedică irosirea produsului. Este revigorantă și calmantă, însă mirosul nu este extraordinar. Eu mă așteptam să miroasă a mentă proaspătă. 


Preț: 17 lei



Mi-am ales și un unguent de gălbenele pentru care am plătit 15 lei. Este 100% natural și este indicat pentru a vindeca arsurile, rănile și inflamațiile. Am citit că este eficient și împotriva petelor pigmentare. 


L-am folosit o dată și am observat că se topește la atingere, este fin ca și consistență și se absoarbe rapid în piele.




Ultimul produs cumpărat a fost un ulei esențial de mentă. Îl folosesc pentru a împrospăta atmosfera din cameră, dar și pentru a ține la distanță insectele. Acesta a costat 7 lei.



Sunt încântată de toate produsele cumpărate, precum și de serviciile celor de la eubio.ro. Îmi doresc să mai încerc unele produse de pe site, în special cele pentru îngrijirea părului. 

Vă doresc o săptămână plină de reușite!
Kisses!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. Produsele Sabio ma tenteaza foarte mult si mi-as face o lista cat o zi de post. Sa le folosesti cu drag pe toate. pupici:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unguentul cu galbenele este primul produs Sabio pe care il folosesc. Mi se pare bun, de aceea si pe mine ma tenteaza produsele lor. Multumesc pentru comentariu! Pupici!

      Ștergere
  2. Nu am încercat produsele comandate de tine, deoarece eu nu am tenul gras și nu m-aș înțelege deloc cu ele, însă surorii mele cu siguranță i-ar atrage atenția masca cu vetiver.
    De la TrioVerde am apă de trandafiri, care miroase grozav și pe care o folosesc pentru demachierea blândă a feței. Iar ca odorizant de cameră folosesc uleiul esențial de portocale, tot de la Solaris :)

    De la Sabio nu am încercat nimic, deși știu de ceva vreme de acest brand autohton.

    Să le folosești cu mult drag și sper să mai bifezi și alte produse de pe site :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ulei de portocale... Cred ca miroase foarte bine si mi-ar placea sa am si eu sa-l folosesc de sarbatori. Multumesc pentru comentariu! Pupici!!

      Ștergere