miercuri, 14 octombrie 2015

Fall favorites



Ultimele zile au fost foarte neprietenoase. Ploaia ne-a împovărat gândurile, cerul înnorat a furat lumina soarelui, iar frigul ne-a biciuit chipurile și mâinile, făcându-ne să ne gândim cu melancolie la frumoasele zile de vară. În încercarea de mă determina să mă simt mai binedispusă, am apelat la câteva produse pe care aș dori să vi le arăt și vouă.




 1. Cremă La Roche - Posay SPF 50+


Chiar dacă este toamnă, nu renunț la folosirea cremei cu SPF. Dermatologul mi-a recomandat aplicarea unei creme cu SPF ridicat atunci când mă expun la lumina zilei, chiar dacă nu stau la soare. Zilele trecute am terminat crema de la Uriage care mi-a plăcut mult și m-am gândit să o testez și pe aceasta de la La Roche - Posay. Este destinată pielii sensibile, nu încarcă porii, fiind foarte lejeră pe piele. Se absoarbe aproape instantaneu și nu lasă nicio peliculă albă pe ten. Am cumpărat-o dintr-o farmacie Dona, cu 40 lei (redusă de la 60 lei deoarece detin card Dona).



2. Lumânări parfumate


Seara, înainte de culcare, aprind o lumânare parfumată, sting toate luminile din casă și mă bucur de o atmosferă extrem de relaxantă. Lumânările din imagine sunt primite, una este din Jumbo, cealaltă de la Târgul de Crăciun de la Viena. Ambele miros frumos, însă parfumul lor nu este foarte puternic. Nu mă deranjează deoarece nu cred că aș suporta parfumuri prea tari înainte de culcare. Atunci când le folosesc mai devreme, vin în completare cu aromaterapie cu uleiuri esențiale. 



3. Body Scrub Thai Spa cu shea


Iubesc acest produs! Are un miros dulce de prăjituri, exfoliază foarte bine și este foarte hidratant. După folosirea acestuia, nu mai este nevoie să aplic loțiuni de corp. Prețul produsului este foarte accesibil: 20 lei în Carrefour.



4. Luciu de buze e.l.f., nuanța Michael


Acest luciu de buze de la e.l.f. este foarte pigmentat, iar nuanța pe care o am eu este potrivită pentru anotimpul toamna. 


- un singur strat -



5. Paletă de farduri Naras


Îmi place să folosesc această paletă datorită nuanțelor pudrate și pământii pe care le au fardurile. Completez machiajul cu tuș negru și luciul pe care vi l-am arătat mai sus. Am făcut o postare cu review-ul paletei de farduri. Dacă doriți să-l citiți, dați click aici.


6. Colier statement


Uneori ținutele pe care le alegem în zilele friguroase pot fi foarte plictisitoare și lipsite de farmec. Mie îmi place să folosesc accesorii statement pentru a le scoate din anonimat. În imagine vă prezint un colier cumpărat de pe miniprix.ro cu o sumă foarte modestă. Mi se pare interesant deoarece este format din mai multe lanțuri suprapuse, îmbogățite cu material textil albastru și negru, precum și cu părți metalice care par niște vârfuri de săgeți. Îl port cu un tricou basic, cămașă în carouri și jeanși. 



Voi ce produse preferați să folosiți pentru a vă binedispune?

Kisses!!!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. Paleta aceea de culori este extraordinară, să știi. Mi-aș dori-o și eu în colecție, deși foarte rar mă machiez.

    ale-ella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este una dintre paletele la care apelez destul de des. Imi place ca are nuante ce pot fi purtate in timpul zilei, dar si unele ce ne permite obtinerea unui machiaj smokey, potrivit pentru seara.

      Ștergere
  2. Eu am varianta cu cacao de la Thai spa scrub si untul de corp si parca l-as intinde pe paine. Miroase demential si hidrateaza fff bine. Paleta de farduri arata tare bine, potrivita pt toamna.;) pup:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu varianta cu cacao deoarece am primit-o cadou cu o revista. Intr-adevar, miroase foarte bine. Periculos pentru pofticiosi... lol. Pupici!

      Ștergere