sâmbătă, 26 decembrie 2015

Ce se află sub bradul meu de Crăciun?


Salutare, fete dragi!

Sper că ați avut parte de un Crăciun frumos și că Moșul v-a adus darurile mult dorite.
Pentru astăzi m-am gândit să fac o postare despre cadourile care se află sub brăduțul meu deoarece îmi place să citesc astfel de articole.


 Unele daruri au fost primite de la familie și prieteni, iar altele au fost cumpărate de mine pentru că m-am gândit că merit un mic răsfăț deoarece am fost cuminte și harnică în acest an. ;)


 De foarte mult timp mi-am dorit o geantă mai mică pentru că nu am în colecție un astfel de articol. Fiind sezonul petrecerilor, gențile din imagine au venit chiar la fix. Cea neagră este de la Forever21, iar cea vișinie este de la Zalando. Ambele îmi plac pentru că sunt de calitate, au toartă lungă formată dintr-un lanț prevăzut cu o porțiune special creată pentru umăr și pentru că cea neagră are detalii argintii, iar cea vișinie detalii aurii.

 Îmi place să primesc pijamale pentru că le port deseori, chiar pe timpul zilei. Sunt confortabile, iar materialul este foarte moale. Culoarea somon a bluziței s-a potrivit de minune preferințelor mele.

 Un alt articol necesar în sezonul rece este fularul. Cel din imagine are formă circulară și este foarte călduros. Sunt sigură că-mi va fi util, mai ales că vremea se va răci în curând.

 Când vin de la serviciu, îmi place să fac un duș fierbinte, să mă înfofolesc în haine pufoase și să am o cană de ciocolată caldă alături.

 Am primit și un set de la Avon, format din parfumul Cherish și loțiunea de corp cu aceeași aromă.

 Îmi place mult scrubul de la Fennel deoarece miroase a ciocolată, exfoliază foarte bine și hidratează pielea. Sunt nerăbdătoare să încerc și crema de corp Shape up de la Dove. Tot ce pot spune deocamdată este că miroase foarte bine și are o consistență densă.

 Produsele din gama Planet Spa cu unt de shea și cacao sunt pur și simplu delicioase!!!

 Într-o borsetă am găsit două produse Tesori d'Oriente, o cremă de ochi de la Oriflame, un săpun de la L'Occitane și un rimel pentru sprâncene care este foarte pigmentat.

 Setul Milk&Honey de la Oriflame păstrează aroma adolescenței mele deoarece în liceu obișnuiam să-l cumpăr. Produsele sunt hidratante și au un parfum plăcut.

 Gama Aussie este lăudată de multe fete de pe youtube și mă bucur că acum am și eu șansa să o testez. Am primit un șampon hidratant, un balsam ce promite întărirea firului de păr și un fixativ. Toate miros așa de bine!!!

 Produsele Tigi sunt printre favoritele mele în materie de șampoane și balsamuri de păr. Am primit o cremă pentru bucle ce sper că mă va ajuta să am părul hidratat și ușor de aranjat.


 Sub brăduț am găsit și trei seturi cadou:

 - set format din trei creme de mâini de la Oriflame


- set Vanitas Versace, un parfum elegant și delicat


-set Pleats Please format din parfum, loțiune parfumată și gel de duș. Miroase foarte bine! Este unul dintre preferatele mele în materie de parfumuri.

 Stilourile Pilot sunt preferatele mele. Anul acesta am primit unul cu alb și argintiu și un suport tip penar confecționat din metal negru. Îmi va fi util la serviciu deoarece scriu destul de mult.

 Am primit o lumânare de la Zen cu aroma Harmony și o acadea drăguță. ^_^

Ultimul cadou îl reprezintă o cremă de duș cu aromă de mango de la Sephora. Miroase foaaaarte bine!!!Aroma de mango este una dintre preferatele mele.

Moș Crăciun a fost foarte darnic și îi sunt recunoscătoare. Sunt sigură că și la voi Moșul a lăsat sub brad cadouri deosebite. Sper să vă bucurați de toate, dar mai ales să aveți parte de multă sănătate și să fiți înconjurate de persoanele iubite!

Vă doresc un weekend minunat!
xo xo xo 

2 comentarii:

  1. Ce de bunatati! Vei incepe noul an cu noutati si rasfat! :)
    Sa le folosesti cu drag! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urare! Iti doresc Sarbatori fericite! Fie ca Noul An sa fie unul imbelsugat! xo Pupici!

      Ștergere