vineri, 6 decembrie 2013

Ingrediente esențiale pe care o cremă trebuie să le aibă


Bună, fetelor!

Hidratarea este unul dintre cei mai importanți pași din rutina zilnică de îngrijire a pielii. În acest mod pielea se menține elastică și tânără. Pentru a beneficia numai de rezultate pozitive din partea cremei de față, trebuie să ținem cont de ingredientele pe care le conține. Pentru astăzi aș dori să vă prezint cinci ingrediente esențiale pe care crema de față trebuie să le aibă în compoziția sa.



  • Factor de protecție
Crema cu factor de protecție trebuie purtată în fiecare sezon și în fiecare zi. Razele solare pot provoca riduri, pete pigmentare sau chiar cancer de piele. Îmi place să folosesc crema Daily Protection SPF 30 de la Eucerin deoarece este delicată cu tenul și nu îl îngrașă. Permite aplicarea fondului de ten și se comportă ca o bază de machiaj. Ambalajul este prevăzut cu o pompiță, ceea ce face aplicarea mai ușoară și igienică. 



  • Antioxidanți
Aceștia merg mână-n mână cu factorul de protecție SPF. Antioxidanții luptă împotriva factorilor de mediu, împiedicând îmbrătrânirea prematură a pielii. 



  • Retinol
Acesta este o formă a vitaminei A, care luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Retinolul ajută la producerea de colagen, luptând împotriva liniilor fine, a ridurilor, a petelor pigmentare și a acneei. 
O cremă care îmi place mult este Crema cu vitamina A de la Mebra. Este potrivită pentru arsuri, psoriazis, piele uscată și luptă împotriva acneei.


  • Peptide
Acestea ajută la producerea de colagen, substanță ce este responsabilă de elasticitatea pielii și de asemenea ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Peptidele trebuie să fie conținute de către cremele de noapte deoarece în această perioadă pielea se reface și se vindecă.


  • Acid hialuronic
 Acidul hialuronic este considerat "fântâna tinereții" deoarece ajută pielea să se mențină hidratată. Dacă aceasta este deshidratată, enzimele naturale exfoliante nu mai funcționează, iar acest lucru duce la construirea unor staturi de piele uscată, acoperind în acest mod porii.
Îmi place să folosesc crema Iseree Anti-Wrinkle CreamEste o cremă destinată pielii mature, deoarece luptă împotriva ridurilor. Conține acid hialuronic (reduce ridurile), vitamina E (îmbunătățește tenul, ameliorând cicatricele) și filtru UV (apără tenul împotriva razelor dăunătoare ale soarelui). Este delicată cu tenul, nu-l irită. Crema are o textură ușoară, se absoarbe rapid și hidratează foarte bine pielea. După aplicare tenul se simte catifelat, moale și proaspăt.


Aveți grijă de voi!
xo xo xo


6 comentarii: