duminică, 12 ianuarie 2014

Inedit: Tuș pentru ochi sub formă de pudră

Bună, fetelor!

Astăzi doresc să vă vorbesc despre un produs pe care l-am achiziționat de curând. Este vorba despre tușul de ochi Music Flower Eyeliner Water-Soluble Powder pe care l-am găsit la un mic magazin din stația de metrou Crângași.


Setul este format dintr-o pudră neagră, una maro și o pensulă cu două capete care permite aplicarea tușului cu mare ușurință. Prețul produsului este de 25 lei, un preț foarte bun.


 Tușul se poate aplica pe conturul ochilor sau se poate folosi la obținerea unui look smokey eyes prin folosirea pensulei cu capete duble.Ingrediente: silicon processing talc, mica, titanium dioxide, myristic acid, mineral oil, lanolin, magnesium stearate, zinc oxide, squalane, iron oxide type.
Produs fabricat în HongKong.


Modalitate de folosire: 

  • se umezește pensula
  • se ia pudră din recipient, amestecând până obținem intensitatea dorită
  • se aplică pe pleoape
  • eventualele greșeli se corectează foarte ușor doar ștergând urmele pur și simplu cu degetul sau cu un bețișor de ureche
  • odată produsul uscat, nu se mai poate îndepărta cu ușurințăPe ambalaj este precizat faptul că produsul rezistă 24 ore. Nu i-am testat rezistența pentru un timp atât de îndelungat, însă vă pot spune că rezistă foarte bine 12 ore.


Concluzii:

- este ușor de folosit
-are un preț accesibil
-pensula este foarte bună, permite aplicarea cu ușurință a tușului
-este produsul pe care îl aplic cel mai ușor dintre toate tușurile încercate
-intensitatea culorilor variază în funcție de cantitatea de pudră folosită
-îmi place foarte mult!

Să aveți parte de o zi frumoasă!
xo xo xo 

2 comentarii: