luni, 31 martie 2014

Clothing Haul- Ready for SPRING


Vremea caldă își face simțită prezența și parcă mă îndeamnă să mă îmbrac mai colorat, mai îndrăzneț și mai feminin în același timp. În ultima vreme am încercat să cumpăr câteva piese vestimentare care mi se par esențiale pentru sezonul primăvară 2014. Iată ce am ales:








Pentru început am ales o rochiță. Chiar dacă este neagră, mi s-a părut potrivită pentru vremea de afară deoarece este confecționată dintr-un material mai gros, texturat, ce prezintă un model aztec. În zona umerilor are porțiuni de dantelă care îi dau un aer feminin.


Lungimea rochiei este potrivită (deasupra genunchilor) ceea ce îmi permite purtarea acesteia și la serviciu.




Îmi place curelușa maro, dar o pot înlocui și cu alte culori, în funcție de poșetă sau de încălțări.



Niciodată nu mă satur de gecile din piele.  Până acum am bifat culorile: negru, roșu și acest turcoaz. Nuanța reală este surprinsă mai bine în a doua imagine.



Voi asorta această piesă cu rochița de mai sus, cu o rochie maxi gri sau cu pantaloni albi. Îmi place la nebunie combinația turcoaz-alb deoarece mă duce cu gândul la vacanță.



De la un chioșc din stația de metrou am luat această pereche de jeggings.



Modelul înflorat îmi place foarte mult pentru că este potrivit sezonului cald.



Tot de la metrou am luat acest pulover roz ca o bombonică. Forma este și ea foarte feminină în special datorită volănașelor.



Sistemul de închidere este format dintr-un ac mare tip broșă.





Din Lidl am luat câteva lucruri drăguțe, confecționate dintr-un material calitativ. Am ales o tunică înflorată și un set de două tricouri stil navy.











Ultimul articol cumpărat a fost o geantă pe care am ales-o special pentru a fi purtată la serviciu. Este încăpătoare și rezistentă.






Cam atât pentru astăzi. Privesc în portofel și constat că m-a cam luat valul... Sunt însă mulțumită de ceea ce am ales! :)

Să aveți parte de o zi frumoasă și liniștită.
Vă îmbrățișez cu drag!
xo xo xo 

2 comentarii:

  1. Am observat ca nu scrii preţul articolelor decât rar. Mi-ar plăcea să văd preţul după descriere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am scris pretul deoarece nu am recomandat un magazin anume. Ideea postarii era sa inspire cititoarele, nu sa le indemne sa mearga la un anumit magazin cu o suma de bani in buzunar. In general comunic preturile cosmeticelor pe care le cumpar din magazinele online sau din cele cunoscute de majoritatea fetelor.

      Ștergere