luni, 30 iunie 2014

June Empties



Luna iunie a fost o lună în care m-am străduit să termin cât mai multe produse, mai ales că am achiziționat altele, în dorința mea de a găsi produse cât mai bune. Nu pot spune că numărul recipientelor golite este foarte mare, dar cred că m-am descurcat binișor.



Doresc să vă spun câteva cuvinte despre fiecare produs, în speranța că poate vă vor ajuta impresiile mele.

1. Gel pentru igiena intimă de la Cien cu aloe vera (Lidl)- mi se pare foarte bun, este blând cu pielea, are un miros discret, este ieftin, având în vedere cantitatea generoasă de produs (500 ml).



2. Dizolvant de ojă de la Cien (Lidl) - nu conține acetonă de aceea nu usucă unghia, ambalajul este prevăzut cu o pompiță care facilitează aplicarea produsului pe discul de bumbac, îndepărtează foarte bine oja ( eu folosesc un disc foarte bine îmbibat cu dizolvant pentru a curăța unghiile de la ambele mâini, iar dacă oja este foarte pigmentată sau conține sclipici, folosesc doză dublă). Dizolvantul este ieftin (5 lei) și este singurul pe care îl recumpăr de câțiva ani de zile.



3. Ser depigmentant Unitone 4 reveal serum de la Isis Pharma - este un produs foarte bun, ajută pielea să aibă un aspect mai uniform, se simte lejer pe piele, costă în jur de 60 lei și se găsește în farmacii, cât și online.



4. Șampon uscat de la Batiste - folosesc varianta pentru păr brunet deoarece este mai puțin vizibilă. Este un produs foarte bun despre care v-am vorbit de nenumărate ori pe blog.



5. Deodorant anti-perspirant B.U.  in action freshvibe - nu conține alcool, fiind potrivit pielii sensibile, are un miros fresh, însă nu pot spune că m-a impresionat în mod deosebit deoarece mi s-a părut cam uleios pe piele. Nu-l voi mai recumpăra.



6. Loțiune de corp pentru piele uscată Xerialine de la SVR (mostră) - este un lapte de corp lejer, cu parfum discret, oferă hidratare fără a lăsa peliculă uleioasă. Eu prefer însă loțiunile mai parfumate, de aceea nu cred că voi cumpăra varianta full size.



8. Unt de corp cu cacao de la Cien - îl ador! Miroase delicios, fără a avea un miros puternic, hidratează foarte bine, fiind salvatorul meu pe timp de iarnă. Pentru sezonul cald mi se pare cam gras, dar poate fi folosit cu succes pentru hidratarea pielii tălpilor, a coatelor și a genunchilor. Sincer, îmi cam lipsește! Sigur îl voi recumpăra.


9. Loțiune tonică deep cleansing de la Clean&Clear - este o loțiune care nu conține uleiuri, curăță pielea în profunzime, îndepărtând orice urmă de machiaj. O recomand!
10. Parfum aromatic Tesori d'Oriente Orchidea della Cina - sunt la al treilea recipient. Are un miros floral care este persistent și destul de puternic. Este singura aromă de care nu m-am plictisit, cu toate că o folosesc de vreo doi ani. Deja mi-am cumpărat produsul pentru că nu sunt gata să renunț la el. :)

11. Apă de toaletă Naturelle de la Yves Rocher - este un parfum ușor, vesel, cu note verzi, florale și fructate. Îl consider potrivit sezonului cald deoarece nu are un miros intoxicant, ci dimpotrivă emană prospețime. Produsul costă 99 lei, dar eu l-am prins la ofertă.



Cam atât pentru luna iunie. Eu cred că am fost destul de hărnicuță. Voi ce spuneți?

Să aveți parte de o zi ușoară, plină de zâmbete, culoare și prospețime! 
xo xo xo 

6 comentarii:

  1. Nu pot să cred că ai terminat untul de corp de la Cien! :D Eu îl am de un an și de-abia am consumat un sfert din el. E adevărat că îl folosesc doar când îmi simt pielea uscată fiindcă intră un pic mai greu în piele și nu-mi place să o simt lipicioasă și să nu pot face nimic pentru aprox. 20 de minute.
    Am avut și eu o mostră de Naturelle și mi-a plăcut foarte mult. :)
    Tot timpul când merg la cumpărături miros parfumurile Tesori care au o aromă deosebită, dar niciodată nu le-am cumpărat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut untul de la Cien pentru timp de iarna cand il aplicam seara, inainte de somn. Dimineata aveam o piele foarte hidratata. Pentru maini foloseam acest unt impreuna cu niste manusi de bumbac, special pentru tratamentul pielii. Mi-au placut rezultatele!

      Ștergere
  2. wow ai terminat untul:D eu abia astept sa il termin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am terminat untul :) . Mi-a placut si il voi recumpara la toamna.

      Ștergere
  3. Dizolvantul pentru unghii si eu l-am avut si mi-a placut mult :) Si parfumul imi amintesc ca mi-a placut cand l-am mirosit in magazin :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul imi place foarte mult! Cred ca o sa-l folosesc mult timp de acum inainte. :)

      Ștergere