duminică, 28 septembrie 2014

Fall Back to work Haul



Acum două săptămâni, înainte de întoarcerea la lucru, am pornit în căutarea unei genți încăpătoare și a unor încălțări potrivite vremii de tranziție de la timpul cald și însorit la cel răcoros, mai ales pe timpul dimineții și al serii. Am ales să merg în AFI Palace Cotroceni unde am găsit ceea ce căutam.





Primul lucru pe care îl aveam pe listă era o geantă neagră, încăpătoare și trainică. Am găsit-o pe cea perfectă în magazinul CCC shoes&bags la prețul de 140 lei.
M-a atras inserația cu textură de piele de struț care mi se pare că îi dă o notă mai aparte. De asemenea detaliile genții sunt bine lucrate, iar compartimentarea acesteia este una reușită. Mărimea baretelor este medie și îmi permite purtarea genții pe umăr sau în mână. De asemenea articolul vine însoțit și de o baretă lungă, dar nu o voi folosi pentru că cele scurte sunt fixe și nu ar arăta bine atunci când aș încerca să port geanta pe umăr.



Buzunarul exterior îmi permite să am la îndemână cartela de metrou, precum și telefonul. În partea de sus geanta are două buzunare mai mici, perfecte pentru a-mi ține cheile deoarece niciodată nu le am la îndemână și trebuie să zăbovesc în fața ușii pentru a scotoci după ele în încercarea mea de a descuia ușa.




 Următorul magazin vizat a fost Deichmann deoarece îmi rămăsese gândul la niște ghetuțe pe care le văzusem cu câteva zile în urmă. Mi se par potrivite pentru vremea de afară, sunt comode și ușor de integrat în ținute diferite. Au costat 100 lei.







Ultimul magazin vizitat a fost Sephora de unde mi-am luat o apă micelară pentru că mi se terminase cea de la Bioderma.


Am mai cumpărat și un spray facial ce conține extract de lotus. Acesta promite să lase pielea fină, lucru care se și întâmplă. Este însă în perioada de testare, așa că voi vorbi mai multe despre el într-o postare viitoare. Apa micelară a costat 37 lei, iar spray-ul 24 lei.



Să aveți o zi plăcută!
Smile! Love! Dare to dream!
xo xo xo 

12 comentarii:

  1. Geanta si ghetele sunt superbe, sa le porti sanatoasa!
    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Geanta e super frumoasa!Si botinele sunt dragute!Am si eu unele asemanatoare de la H&M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place acest gen de botine. Ma bucur ca ai si tu unele asemanatoare. Sa le porti cu placere! Pupici!

      Ștergere
  3. Am văzut și eu ghetuțele astea în Deichmann și tare mi-au plăcut dar nu pot să le cumpăr. Eu am piciorul mai lat și ele sunt lucrate mai mici. Am o mare problemă din punctul ăsta de vedere. De multe ori trebuie să iau pantofi cu un număr mai mare ca să nu am probleme d.p.d.v. al lățimii. Dar apoi mă chinui cu lungimea care e prea mare și tot așa :(

    Gentuța e frumoasă. Atât că nu mă dau eu în vânt după haine / accesorii din piele / blană naturală. Dar ca și aspect mi se pare drăguță. Am și eu magazin CCC în oraș dar nu am intrat mai niciodată. Am văzut odată în vitrină o pereche de sandale care era foarte scumpă și de atunci puneam frână când voiam să intru :))

    Pupici și să folosești cu plăcere absolut tot ce ți-ai cumpărat. Încă suspin după ghetuțe :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de urare! Imi pare rau ca ai probleme in alegerea incaltamintei. Sper sa gasesti perechea perfecta, deci nu renunta! Trebuie sa existe si incaltari mai lejere. Cat despre geanta, aceasta nu este de piele, ci doar textura este ca cea de piele de strut. Multumesc de vizita si ca ai ales sa iti aloci timp pentru a-mi lasa un comentariu! Apreciez acest lucru! Pupici!

      Ștergere
  4. Sa le porti si sa le folosesti cu placere!
    Imi plac cele doua articole, geanta si ghetele. Interesanta insertia de piele de strut, iar pretul a fost ok. Am vazut si eu niste ghete asemanatoare, dar pe maro si un pic mai decupate. Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Catalina! Ma bucur ca iti plac noile mele achizitii! Am vazut si eu pe maro pe site-ul dEpurtat.ro. Ma tenteaza cateva perechi, dar incerc sa rezist. :)

      Ștergere
  5. Imi plac mult ghetutele, sunt tare frumoase! <3
    Si eu sunt fana Deichmann, au incaltaminte comoda si frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, Dorina! Ma bucur ca iti plac ghetutele! Sunt perfecte pentru vremea de acum. Sa ai o zi frumoasa! Te pup!

      Ștergere