marți, 2 septembrie 2014

Haul: Cumpărături iHerb




Pentru că în curând o să fie ziua mea de naștere, am profitat de această ocazie pentru a-mi comanda niște produse care se aflau de multă vreme în lista mea de dorințe. Nu am reușit să le cumpăr pe toate căci, pentru a plăti doar 4$ transportul, greutatea coletului nu trebuie să depășească 1,8kg.  Oricum, chiar dacă nu aș fi avut limită de greutate, cu siguranță nu ar fi încăput toate produsele deoarece lista de dorințe de pe contul meu iHerb este foarte lungă și de fiecare dată când mă uit pe site mai adaug câte un produs, două, trei. :D





Demult voiam să încerc pensulele de la ecoTools și de la Real Techniques. Iată că dorința mi s-a împlinit! Yayyy! ^_^



Setul de la ecoTools este format din trei pensule în variantă mini și conține o pensulă pentru aplicarea fardului de ochi, una pentru aplicarea pudrei sau a blush-ului și una pentru aplicarea tușului. Pensula de la Real Techniques este una tip kabuki și este prevăzută cu capac. 




Pe iHerb produsele e.l.f. sunt mult mai ieftine, de aceea prefer să le comand de acolo. Am ales primerul pentru rimel care are rolul de a da volum genelor și de a ajuta rimelul să reziste un timp mai îndelungat. L-am mai avut în trecut și mi-a plăcut, de aceea am hotărât să-l recumpăr.



Iată alte două produse pe care doream să le încerc de mult timp!
Prima achiziție care mă bucură nespus este o paletă de farduri în nuanța ”Warm Nude”, ce poate fi folosită ca fard de pleoape, dar și ca iluminator. Al doilea produs este o pudră minerală pentru față ce promite să lupte împotriva acneei, nu conține talc și are SPF 16. Sunt foarte nerăbdătoare să le încerc!




Deoarece am ajuns la o vârstă când ridurile fine încep să-și facă apariția, am ales să testez spray-ul pentru față cu acid hialuronic de la derma e. Sper ca pielea mea să se bucure de el și să nu experimentez nicio neplăcere după folosirea acestui produs.



Ultimul produs comandat nu este pentru mine, ci pentru tatăl meu. Este o cremă special creată pentru mâinile uscate și crăpate. Se numește Working Hands, deci este destinată celor care au probleme cu pielea îngroșată și uscată. Mă întreb dacă ar fi eficientă și pentru călcâie... Hm...




Din partea site-ului am primit un magnet pentru frigider.



Listă prețuri:

  • Set pensule ecoTools - 5,99$
  • Pensulă kabuki de la Real Techniques - 10$
  • Primer pentru gene de la e.l.f. - 3$
  • Physician's Formula Shimmer Strips Nude Palette, Warm Nude - 13,39$
  • Physician's Formula Mineral Wear, Talc-Free Mineral Face Powder - 13,39$
  • Derma E Hydrating Mist Hyaluronic Acid - 9,73$
  • O'Keeffe's Working Hands Hand Cream - 6,30$

După ce voi folosi aceste produse, cu siguranță voi reveni cu păreri. Despre ce produs ați dori să vă vorbesc mai întâi?

Dacă doriți să comandați de site-ul iHerb și vă aflați la prima comandă, puteți folosi codul RIW809 pentru a beneficia de o reducere de 5$ pentru comenzi mai mici de 40$ și de o reducere de 10$ pentru comenzi mai mari de 40$.


Vă îmbrățișez cu mult drag!
xo xo xo

5 comentarii:

  1. Aștept și eu acel set de pensul ecotools, așa mă bucur că-l văd la tine cum arată :D.
    Shimmerul e wow...super ambalaj, super mod de prezentare, capcană sigură pentru cele ce iubesc produsele de machiaj dichisite.
    Sunt curioasa in privinta produsului cu acid hialuronic, să ne ții la curent cu impresii despre el!
    La mulți ani fericiți! îți doresc de pe acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos pentru urare, Aurora! Cu siguranta voi reveni cu impresii despre spray deoarece si eu sunt foarte curioasa de efectele sale, deci negresit voi povesti despre el pe blog. Despre shimmer pot spune ca m-am indragostit de el! L-am zarit si printre favoritele unor fete pe care le urmaresc pe youtube. Trebuie sa recunosc faptul ca si ambalajul mi s-a parut foarte dragalas. ^_^ Imi place sa colectionez tot felul de recipiente dragute, cutii de depozitare mai interesante ori vintage, sticlute de parfum mai deosebite... Oh, sper sa nu ma transform intr-o horder! *o*

      Ștergere
  2. Ohh, ce de bunatati! Noroc ca am deja niste pensule foarte bune, altfel as fi sarit si eu pe minunatele EcoTools!
    Sa le folosesti cu mare placere !
    Marturisesc ca paleta de farduri m-a cucerit imediat ! O vreau si eu :D

    Pupici,
    Catalina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Catalina! Pensulele sunt foarte bune, iar paleta de farduri imi place mult, mult! Voi reveni cu swatch-uri in curand! Iti multumesc pentru vizita, te mai astept! Si eu iti urmaresc blogul si vreau sa iti marturisesc ca imi plac tare mult tinutele tale! Pup!!

      Ștergere
  3. Buna :)

    Inca un cod de reducere iherb pentru cele care au nevoie: ZMT863.

    O zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere