duminică, 21 septembrie 2014

Produse consumate în ultima vreme + impresii



În ultimul timp am încercat să nu îmi cumpăr foarte multe cosmetice deoarece doresc să le termin pe cele care mai conțin puțin produs sau sunt pe cale să expire. Cu această ocazie mă îngrijesc și mai mult deoarece folosesc mai multe produse și nu neglijez nicio parte a corpului meu. Sau... cel puțin încerc. ^-^




Am terminat șase produse despre care doresc să vă povestesc pe scurt.


1. Șamon Pantene Pro-V Color Therapy - este un șampon destinat protejării culorii părului. De ceva timp folosesc numai acest brand și îmi place rezultatul. Părul meu arată sănătos și nu se mai despică așa de repede la vârfuri. Bineînțeles că nu este doar meritul acestui șampon, ci și faptul că iau suplimente și că folosesc ulei de argan după fiecare spălare.
Ceea ce am observat folosind acest produs este că protejează culoarea părului vopsit, nu usucă scalpul, are un miros plăcut și curăță bine firul de păr. Sunt mulțumită de el și deja mi-am cumpărat un alt recipient.




2. Scrub cu sare și guava de la Freeman - un produs accesibil ca preț (în jur de 20 lei) și foarte bun după a mea părere. Nu se simte abraziv pe piele, dar exfoliază datorită sării din compoziție. Are un miros plăcut, iar ambalajul este practic. Îl voi recumpăra.



3. Cremă de ochi Royal Velvet de la Oriflame - conține extract de iris negru, are o consistență cremoasă care îmi place, nu este prea uleioasă și permite aplicarea unui primer și a fardurilor de ochi. Mi-a plăcut că mi-a hidratat pielea, însă nu am observat o îmbunătățire în ceea ce privește ridurile sau liniile fine. Probabil nu o voi recumpăra. Încă sunt în căutarea unei creme mai bune, deci dacă aveți sugestii, vă rog să îmi lăsați un comentariu.




4. Cremă pentru îngrijirea călcâielor de la Farmec- pretinde că îndepărtează pielea îngroșată, ceea ce și face. Mi-a plăcut și cred că o voi recumpăra.




5. Cremă de duș cu lămâie de la Sephora - având în vedere că este o cremă de duș, mie mi s-a părut că are o consistență cam apoasă și că nu hidratează suficient. Nu o voi recumpăra.




6.Corector iluminator L'Oreal Lumi Magique, nuanța Light - este un iluminator perfect pentru zona de sub ochi. Are putere medie de acoperire și nu recomand produsul pentru corectarea petelor sau a acneei, însă este excelent pentru a ilumina cearcănele. Mi-a plăcut consistența acestui corector, precum și sistemul de aplicare. Îl voi recumpăra cu siguranță.



Acestea sunt ultimile produse terminate și mă străduiesc să mai scap de câteva, în special de cele de machiaj pentru că nu vreau să le las uitate în sertar și să expire.


Vă mulțumesc pentru vizită și vă doresc o zi plăcută și relaxantă!
Vă îmbrățișez cu drag!
xo xo xo 

7 comentarii:

  1. scrubul cu sare si lumi-magique le am si eu pe wishlist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse care mie una imi plac. :) Merita o sansa si din partea ta. Pup!

      Ștergere
  2. De ceva timp,si eu vreau sa-mi iau Lumi Magique.Am citit multe lucruri bune despre el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut. Si eu l-am cumparat datorita review-urilor pozitive pe care le avea. Pupici!

      Ștergere
  3. Buna de unde ai achizitionat scrub-ul cu sare și guava de la Freeman?
    Ma inetereseaza si pe mine sa-l procur. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am luat din DM, dar l-am vazut si in Cora. Sper sa il gasesti! xo xo xo

      Ștergere
  4. Mi au ramas ochii la crema de dus cu lamaie,..mmmm:)

    RăspundețiȘtergere