vineri, 26 septembrie 2014

Tip of the day: Sfatul zilei






Agrafele pentru păr reprezintă un instrument important în realizarea unor coafuri frumoase și interesante. De asemenea sunt de nelipsit și eroine atunci când o suviță de păr nu vrea să stea cuminte la locul ei și se răzvrătește. Dar ce ne facem atunci când le pierdem și, oricât de multe ne-am cumpăra, tot timpul dispar?
Astăzi vreau să vă prezint soluția prin care agrafele de păr nu se vor mai pierde. În acest mod vom face și economie, iar bănuții salvați îi vom putea cheltui pe alte bunătăți. ^_^





Soluția este una foarte simplă: cutia de Tic Tac.




Am vrut ca ambalajul cutiei să fie unul mai feminin, drăguț și viu colorat, așa că am cumpărat bandă adezivă cu imprimeu floral și am dat hăinuțe noi cutiei de Tic Tac.




Rezultatul m-a încântat foarte mult. Acum agrafele mele vor sta toate într-un singur loc, un loc drăgălaș și cu siguranță nu se vor mai pierde.



 Sper să vă placă această postare și că o veți găsi utilă!


Vă pup și vă doresc un sfârșit de săptămână minunat!
xo xo xo

6 comentarii:

  1. foarte draguta ideea ta. :)
    eu le tin intr-o cutiuta albastra, un picut mai mare decat aceasta de Tic Tac dar la fel de practica. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place! Se pare ca si tu te-ai gandit la varianta unei cutiute pentru asemenea accesorii mici si poznase. :) Te pup!

      Ștergere
  2. Arata asa dragut!
    Unde ai gasit banda adeziva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit banda adeziva intr-un magazin de decoratiuni. Daca stai in Bucuresti, magazinul se afla in aceeasi cladire cu Cora Lujerului. Ma bucur ca iti place cutiuta! Pupici!

      Ștergere
  3. Când am văzut pe blog că ai și proiecte DIY m-am entuziasmat foarte tare. Despre asta scriu și eu pe blog și când văd un alt pasionat de proiecte de genul mă bucur mult. :D
    Nu știu dacă o să mă crezi sau nu, dar exact proiectul ăsta l-am făcut și eu acum câteva zile! Hihi, nu am folosit washitape ca să îl decorez, dar am folosit hârtie colorată. Am să postez eventual pe blog și ai să vezi dacă dorești. O să pun un link și către tutorialul tău. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar face placere sa vad proiectul tau. Si eu sunt pasionata de crafting deoarece lucrez cu copiii si, intr-un fel, ma simt si eu copil.^_^ Pupici!

      Ștergere