luni, 15 decembrie 2014

Unt de buze colorat de la Cien - primele impresii


Obișnuiesc să merg în Lidl de câteva ori pe săptămână deoarece au niște produse care îmi plac mult: pâinea neagră, gogoșile, legumele, discurile demachiante, dizolvantul pentru ojă fără acetonă, precum și diferite articole vestimentare, în funcție de săptămână. Ultima oară când am fost la cumpărături în acest magazin am văzut câteva produse de machiaj dintre care m-au atras unturile colorate pentru buze. Am ales două nuanțe pe care deja le-am purtat și în legătură cu care aș dori să vă prezint primele impresii.



Produsul se prezintă sub formă de creion (chubby stick) retractabil, ambalajul pare de calitate, capacul se fixează bine astfel încât nu există pericolul desfacerii în timp ce este purtat în poșetă. Mirosul balsamului este fructat, dar foarte subtil, fiind greu de perceput.



Eu am ales culorile Sweet Raspberry și Wild Plum. Prețul fiecărui produs a fost 10 lei. (9,99 lei ^_^)



Mi-aș fi dorit să surprind intensitatea culorilor, însă am făcut pozele când m-am întors de la serviciu și lumina nu m-a ajutat deoarece am cumpărat produsele în acele zile înnorate ce ne-au umbrit privirea și gândurile pentru mai bine de o lună de zile.


Nuanța Sweet Raspberry arată foarte bine pe buze! Este un roșu natural ce poate fi purtat pe timp de zi fără probleme. Puterea de acoperire este destul de mare având în vedere că nu este un ruj. Produsul rezistă pe buze ore bune, ceea ce îmi place foarte mult.



Nuanța Wild Plum este un mov intens, destul de aprins. Nu cred că se potrivește oricui. Eu îl văd purtat cu un machiaj cu accente aurii sau cu unul simplu - fard în culori neutre, tuș negru, puțin bronzer și acest unt de buze a cărui culoare poate fi domolită puțin cu un glos nude.

Balsamul de buze de la Cien are un aspect glossy, se aplică cu mare ușurință, rezistă pe buze, este hidratant și are un preț foarte bun. Când îl port îmi simt buzele îmbrăcate într-un strat ce le protejează de frig și vânt (se simte ca un strat cerat, deloc lipicios sau incomod). Singurul minus este că se transferă ușor, așa că recomand o mare atenție când purtați eșarfe sau fulare deschise la culoare. 

Mie una îmi place untul de buze hidratant de la Cien și îl folosesc cu plăcere, în special pe cel roșu. 
Voi ați încercat acest produs?

7 comentarii:

  1. foarte frumoase nuantele :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place in special cea rosie. Multumesc de vizita. Te pup!

      Ștergere
  2. Uu ce dragute sunt! Eu am avut in trecut un ruj de la ei si mi-a placut. O sa ma uit si de balsamurile astea de buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai avut pana acum vreun produs de machiaj marca Cien. La raft am mai vazut o oja tare frumoasa ce continea sclipici si care mi se pare potrivita pentru sezonul festiv in care ne aflam. Mi-a ramas gandul la ea, asa ca voi da o fuga la magazin sa mi-o iau. Multumesc pentru comentariu! Pupici!

      Ștergere
  3. Si uite asa imi fac eu azi drum pana in Lidl, sa vad daca gasesc si eu unul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il recomand pe cel rosu. Mi se pare o nuanta foarte frumoasa si naturala. Sper sa iti placa si tie acest produs, indiferent de nuanta aleasa. Iti multumesc pentru comentariile pe care mi le-ai lasat astazi la diferite postari. Apreciez ca iti faci timp sa imi spui impresiile tale. Pupici!!

      Ștergere
  4. O sa dau faliment. Am evitat acest magazin al tentatiilor special...iar o sa umplu cosul cu dulciuri si alte noutati tentante.

    RăspundețiȘtergere