miercuri, 3 iunie 2015

5 Produse preferate ale lunii mai




Dacă săptămâna trecută v-am prezentat produsele pe care le-am terminat în luna ce tocmai s-a încheiat (puteți citi această postare aici), m-am hotărât ca astăzi să vă arăt cinci produse de care nu m-am despărțit în luna mai.





Uleiul All- in- one nourishing oil de la Sephora este un produs indispensabil pentru mine deoarece poate fi folosit atât pe păr, cât și pe piele. Acest produs hrănește intens pielea corpului și oferă strălucire podoabei capilare.





Următorul produs preferat este spuma de curățare de la Sephora care a devenit demachiantul meu preferat. Îmi place deoarece îndepărtează cu succes machiajul. Fiind bogată în AHA, exfoliază ușor pielea. Un review detaliat găsiți aici. Sunt deja la al treilea recipient și cu siguranță voi continua să recumpăr acest produs.





Pentru hidratarea pielii corpului am folosit în fiecare zi un produs tot de la Sephora. Este vorba despre loțiunea de corp Mango Moisturizing body lotion. Îmi place deoarece are o textură ușoară ce se absoarbe rapid în piele. Miroase foarte, foarte bine, a mango!





Spray-ul pentru fixarea machiajului de la elf este prezent în trusa mea pentru machiaj de câțiva ani. Conține aloe vera, ceai verde, castravete, vitaminele A, C și E, ingrediente menite a îmbunătăți textura pielii. Fixează foarte bine machiajul și dă un aspect frumos tenului, eliminând efectul de încărcat mai ales după ce am aplicat pudră pe față.




Apa de parfum Katy Perry Killer Queen miroase foarte bine! Persistă pe piele un timp îndelungat.  Face parte din categoria olfactivă floral - fructată, fiind un parfum puternic. 



Acestea sunt cele cinci produse pe care le-am folosit cel mai des în luna mai. Mulțumesc că și astăzi v-ați rupt o frântură din timpul vostru pentru a citi blogul meu!

Vă doresc o zi frumoasă!
Vă pup!
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Killer Queen are una din cele mai interesante sticluţe pe care le-am văzut vreodată..l-am avut şi eu şi mi-a plăcut muuult!♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ambalajul este foarte deosebit. Si produsul in sine are un miros superb. xo

      Ștergere
  2. Eu am spray-ul fixator de la machiaj de la Avon si ma declar multumita de el! Oare de ce nu stiam de aceste produse si in liceu?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam de ele in liceu. Eu nici nu prea foloseam produse de machiaj. Probabil nu existau pe piata acum ... cativa ani buni.:)

      Ștergere