luni, 10 august 2015

July empties: Produse terminate în luna iulie




Ultima lună a verii își poartă pașii cu repeziciune spre tărâmul timpului trecut, iar toamna este gata să ne dea binețe. Aștept cu nerăbdare acest anotimp deoarece este preferatul meu. Simt că mi-am făcut plinul cu vreme frumoasă și soare din belșug, iar acum îmi este dor de diminețile răcoroase, de foșnetul uscat al frunzelor arămii, de ploaia monotonă și lină.

Luna iulie a trecut fulgerător de repede, iar eu m-am ales cu câteva recipiente golite. M-am gândit ca astăzi să trec în revistă produsele consumate și să vă spun câteva impresii despre acestea.






  • Șampon Garnier Fructis Pure&Shine - este un șampon fortifiant cu agent anticalcar ce neutralizează efectul apei dure. Susține că face părul de 10 ori mai puternic, dar eu nu am observat vreo îmbunătățire în acest sens. Are un miros fresh, nu conține silicon, parabeni sau coloranți, având în compoziție 94% ingrediente biodegradabile. Curăță bine părul și îl face strălucitor.
  • Balsam Garnier Fructis Pure Shine - nu conține silicon, nici parabeni, nu lasă părul încărcat, ci îl face strălucitor și mătăsos.




  • Gel de duș Avon Senses Spicy Moroccan Delights - miroase foarte bine, este perfect pentru a fi folosit toamna sau iarna, face spumă, curăță bine pielea și are un preț accesibil. Mi-a plăcut și l-aș recumpăra.
  • Cremă de duș Coconut de la Sephora - este o cremă de duș hidratantă, special destinată iubitoarelor de nucă de cocos.  ^.^




  • Spumă demachiantă exfoliantă de la Sephora - v-am vorbit despre cât de mult îmi place în postarea de aici.




  • Toner Tea Tree Water de la Lush - este perfect pentru tenul gras și problematic. Îl recomand!
  • Cremă de față Enzymion de la Lush - ajută tenul gras să țină sub control producerea sebumului, luptă împotriva imperfecțiunilor și lasă pielea hidratată. Este una dintre cremele mele preferate.




  • Cremă depilatoare pentru corp Skin so Soft de la Avon - este foarte bună și eficientă, nu irită pielea, însă are mirosul acela specific cremelor depilatoare.
  • Cremă Rich Moisture de la Avon - surprizător... este o cremă foarte bună care hidratează pielea uscată a corpului, are un miros plăcut, iar prețul este prietenos cu buzunarul. ^.^



  • Fond de ten pentru gambe Sally Hansen, nuanța Tan Glow - este nemaipomenit! Acoperă foarte bine imperfecțiunile, este rezistent la apă și nu se transferă pe haine. Îl recomand!





  • Primer pentru gene de la e.l.f. - îl folosesc de multă vreme pentru că îmi place mult. Fixează bine rimelul pe gene și le aduce un plus de volum. Love it!

Acestea au fost produsele consumate în luna iulie. Sper că v-au fost de folos informațiile cu privire la eficiența acestora!

Vă doresc o zi frumoasă!
Kisses!
xo xo xo 

3 comentarii:

  1. Am să pun şi eu mâna pe primerul acela de la Elf când o să dau o comandă, am tot auzit de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ți-l recomand. Este un produs foarte bun și nu costă nici mult. Pupici!

      Ștergere
  2. Era o vreeme in care foloseam Garnier Fructis.. si imi placea mirosul foarte mult! :)

    RăspundețiȘtergere