miercuri, 30 decembrie 2015

Mici cumpărături de la H&M



Când vine vorba de haine, magazinul H&M este preferatul meu. Recent mi-am cumpărat un pulover dintr-un material foarte moale, precum și două seturi de bijuterii de care m-am îndrăgostit imediat pentru că sunt delicate și au culori diafane.






Pulover - am profitat de o reducere de la 90 lei la 40 lei. Mi s-a părut o afacere bună, mai ales că îmi place culoarea, dar și materialul moale al puloverului. În această iarnă prefer să port culori precum crem, roz prăfuit, gri și alb. Mi se par foarte frumoase și potrivite sezonului rece. 


Set de inele - 20 de lei
Mi-a atras atenția combinația dintre auriul metalului și culoarea pietricelelor. Îmi place faptul că le pot combina în diverse forme și că în set sunt 3 inele aurii, simple, pe care le pot purta și la ținute mai sofisticate.


Colier cu set de pandantive - 30 de lei
Îmi place acest colier deoarece pot schimba pandantivul în funcție de ținută. Sunt foarte încântată de culorile din set! Sunt convinsă că le voi purta cu plăcere. În ultima vreme am cam lăsat deoparte colierele statement și am acordat mai multă atenție pieselor simple și delicate, motiv pentru care am achiziționat acest set. ^_^

Recent am văzut că în magazinul online sunt reduceri și deja am ochit câteva articole. (⊙.⊙(☉̃ₒ☉)⊙.⊙)

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!
xo xo xo

2 comentarii:

  1. Sunt foarte dragute! sa le folosesti cu sanatate! An nou fericit! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Debora! Iti doresc si eu un An Nou bun, sanatate si multe impliniri!

      Ștergere