marți, 29 decembrie 2015

Produsele pe care le-am terminat în luna decembrie



Astăzi m-am hotărât să postez un articol despre produsele pe care le-am terminat în luna decembrie deoarece doresc să arunc ambalajele golite. S-au acumulat cam multe și vreau să scap de ele, dar nu înainte de a vă spune câteva impresii despre acestea.


Am încercat să grupez produsele pe categorii. Iată care sunt acestea!


  • Produse pentru ten:


Șervețele demachiante Iseree - demachiază foarte bine, sunt special create pentru pielea uscată și sensibilă, nu conțin alcool, parfum sau coloranți, ceea ce le face potrivite și pentru zona ochilor. Mi-au plăcut și le-am recumpărat deja. Se pot găsi în Lidl la un preț accesibil (în jur de 4 lei).

Ser Ultimate brightening de la Sephora - pretinde că iluminează tenul și că diminuează petele pigmentare. Nu am observat îmbunătățiri în acest sens, de aceea nu-l voi recumpăra.

Cremă de zi cu extract de melc Babaria - are o consistență densă, dar nu lasă peliculă grasă. Mă bucur că are SPF 20 deoarece protejează pielea de razele UV. Mi-a plăcut și probabil o voi recumpăra la un moment dat, însă acum doresc să testez și alte produse.


  • Produse pentru păr:


Apă pentru pieptănat de la Babaria - are un miros plăcut, conține cheratină și ginseng, fiind special creată pentru părul creț. Este un produs foarte bun și o să-l recumpăr. Dacă doriți să-i dați o șansă, îl puteți găsi aici la prețul de 19 lei.

Cheratină lichidă de la Babaria - se aplică pe părul umed, proaspăt spălat și se masează, apoi se usucă părul cu un uscător pentru a activa ingredientele. Rezultatul este un păr lucios și sănătos. Eu o cumpăr de aici la prețul de 29 lei.

Șampon cu cheratină și argan de la Babaria - în primul rând prețul este foarte avantajos (26 lei pentru 400 ml produs în acest magazin), iar calitatea șamponului este una bună: curăță foarte bine, lasă părul lucios și mătăsos. Mi-a plăcut!


  • Produse pentru corp:


Loțiune de corp hidratantă sub duș Skin so soft de la Avon - are un miros plăcut, fresh, dar nu m-a impresionat într-un mod deosebit, de aceea nu o voi recumpăra.

Cremă Rich moisture de la Avon - îmi place să o folosesc în sezonul rece deoarece este foarte hidratantă. O recomand celor cu pielea uscată.

Loțiune pentru corp Yes to carrots - conține soia și alantoină, ingrediente ce hidratează pielea. Este una dintre cele mai bune creme pe care le-am folosit, iar faptul că 99% dintre ingrediente sunt naturale reprezintă un bonus.


  • Deodorante: 


Deodorant Avon on duty în aroma Tropical burst - nu-l recomand, este înecăcios și nu protejează împotriva transpirației.

Deodorant Cien Hot pink - nu conține aluminiu (yey!), are un miros plăcut, dulce și este destul de eficient. Mi-a plăcut!

Deodorant Cien Hydro fresh - este preferatul meu dintre cele de la Cien deoarece oferă protecție mai îndelungată, nu conține alcool și are un miros fresh.


  • Produse de machiaj:


Primer mineral de la elf - lasă pielea fină, însă nu prelungește foarte mult rezistența fondului de ten.

Corector Physicians Formula - este format din trei recipiente: 1 - corectează nuanța tenului, 2 - acoperă acneea și 3 - iluminează tenul. Este bun pentru persoanele care nu au probleme mari cu tenul deoarece puterea de acoperire nu este grozavă.


Rimel ColorTrend Plumping de la Avon - unul dintre preferate mele datorită periei de dimensiuni medii și a faptului că nu este făcută din plastic, dar și a consistenței mai uscate deoarece nu îmi plac rimelurile lichide. Îl recumpăr ori de câte ori îl găsesc în cataloagele Avon.

The Colossal Volum'express de la Maybelline - un alt rimel preferat din aceleași motive precizate mai sus.

Primer pentru mascara de la elf - iubesc acest produs pentru că alungește genele, le conferă volum și împiedică rimelul să se transfere pe obraz sub forma acelor bobițe inestetice care tuturor ne dau bătaie de cap uneori. Am recumpărat acest produs și cred că sunt la al patrulea recipient, așa de mult îmi place.

Acestea sunt produsele pe care le-am terminat în luna decembrie. Dau zor să le folosesc pe cele care sunt pe sfârșite pentru a face loc unora noi, mai ales că aștept două colete cu cosmetice. (◔◡◔)

Să aveți o zi reușită!
xo xo xo

3 comentarii:

  1. ai fost foarte haricuta in aceasta luna. am si eu cateva produse terminate si o sa postez cat de curand despre ele. :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia astept sa vad postarea, sunt tare curioasa cu privire la ce ai folosit mai mult in ultima vreme. Te pup! Sa ai o zi frumoasa! xo xo xo

      Ștergere
  2. Ai fost tare harnică in Decembrie :-)) La mulți ani și un An nou fericit! Mult succes in 2016! Te pup!

    RăspundețiȘtergere