miercuri, 2 martie 2016

Cumpărături de pe iHerb



Magazinul virtual iHerb este locul meu preferat de unde îmi aleg produse naturale pentru a-mi răsfăța corpul, dar și papilele gustative. Îmi place ca în fiecare lună să plasez o comandă, dar în ultima vreme am fost foarte entuziasmată de produsele noi descoperite și am ales să mi le comand în mai multe sesiuni de shopping. Coletele au început deja să ajungă, iar astăzi aș dori să vă prezint niște produse așa delicioase! ^.^




Am ales produse organice, cu ingrediente vegane și nemodificate genetic.



 Sosul de zmeură (300 g / 16 lei) mi-a atras atenția deoarece poate fi adăugat în shake-ul proteic pe care mi-l prepar dimineața sau poate fi întrebuințat ca topping pentru prăjituri, clătite sau înghețată. :D    Este preparat după o rețetă franțuzească și are un indice glicemic scăzut.



 Ciocolata (80 g/ 14 lei) este preferata mea și nu puteam rata ocazia de a cumpăra una. Am ales o ciocolată cu un ingredient mai special: biluțe crocante de quinoa. Îmi place gustul și nu e prea dulce deoarece conține 60% cacao.




Batonul proteic cu unt de arahide (50 g/ 4 lei) l-am ales de la categoria Trials și are un gust crocant, foarte bun. Este bogat în fibre și Omega 3. Poate fi o gustare potrivită atunci când ești pe fugă și îți este foame.



Untul de arahide (454 g / 16 lei) are o consistență cremoasă, lejeră și gust intens de alune. Imediat ce am gustat acest produs am putut face o diferență între acesta și untul de arahide cumpărat de la noi din magazine care are un gust uleios și, uneori, înecăcios. Am observat pe etichetă că untul de arahide poate fi folosit și la copt și deja mă gândesc să prepar niște fursecuri cu fulgi de ciocolată. Îmi place să îl consum cu sosul de zmeură prezentat mai sus. Este delicios!


Sunt încântată de alegerile alimentare pe care le-am făcut și cred că am să repet cât de curând această experiență cu iHerb.

O primăvară senină să aveți!

xo xo xo


2 comentarii:

  1. Ai facut ceva cumparaturi!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ai pofta! Si eu imi comand de pe iherb o gramada de produse delicioase, mult mai ieftine decat la noi.

    RăspundețiȘtergere