sâmbătă, 4 august 2018

Cumpărături iHerb


Bună, fetelor!

Toate evenimentele recente, de la căsătoria surorii mele, a fratelui meu, a schimbării locului de muncă, până la nașterea primei nepoțele din familia noastră, m-au făcut să iau o pauză de la blogging.
Zilele acestea mi-am propus ca ușor, ușor să reiau activitatea pe blog, de aceea doresc să vă vorbesc despre ultimele produse achiziționate de pe site-ul iHerb.Primul produs pe care l-am adăugat în coș a fost tonerul Thayers, Witch Hazel (37,22 lei). Am încercat mai multe variante, dar cea cu petale de trandafir este preferata mea deoarece curăță bine tenul, iar acesta rămâne catifelat și revigorat. De asemenea, am observat că ajută la tratarea imperfecțiunilor, cum ar fi acneea.
Îmi place să folosesc produse care conțin multe ingrediente benefice organismului, de aceea am ales să testez deodorantul Arm&Hammer, Essentials (12,15 lei). Este un produs unisex, nu conține aluminiu, nici parabeni, are un miros plăcut, fresh, iar textura este gelatinoasă, plăcută la atingere.
Următoarele trei produse se încadrează în categoria produselor preferate. 

Spray-ul pentru fixarea machiajului Pixi, Makeup Fixing Mist (60 lei) conține apă de trandafir și ceai verde, ingrediente benefice pentru ten. Am observat că machiajul persistă mai mult, iar pielea este hidratată.

Uleiul din cătină Now Solutions, Rose Hip Seed Oil (25,83 lei) este un produs natural, care hidratează pielea și care ajută la tratarea semnelor lăsate de acnee. 

Crema pentru față Eucerin, Daily Protection, SPF 30 (40,22 lei) îmi place deoarece are o textură ușoară, se absoarbe rapid în piele, nu irită pielea și se poate folosi sub fondul de ten.
Folosesc cu drag toate aceste produse și deja mă gândesc să plasez o nouă comandă pe iHerb.
Dacă sunteți la prima comandă pe site și doriți să beneficiați de o reducere de 10%, puteți folosi codul WBL941.


Vă îmbrățișez cu drag! Aveți grijă de voi!
xoxo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu