joi, 7 februarie 2013

Crazy colours

Bună, fetelor!

Suntem deja în ultima lună de iarnă și trebuie să începem să ne pregătim garderoba pentru sezonul mai cald. Primăvara aceasta doresc să port haine cât mai colorate și vesele, așa că am început prin a cumpăra câteva lucruri pe care le-am găsit în magazine și care mi-au plăcut foarte mult. Sunt produse no brand, așa că nu vă pot recomanda un site sau un magazin în care le puteți găsi. Doresc totuși să vi le prezint, poate vă vor inspira și pe voi. Tot ceea ce trebuie să faceți este să colindați hai-hui prin magazine și să vă lăsați imaginația să zboare la anotimpul florilor și al culorilor vibrante.




Primul produs pe care mi l-am dorit a fost această geacă roșie care mi se pare perfectă. Îmi place forma gulerului, culoarea, precum și felul în care se așază pe corp. Mă gândesc să o port cu jeansi negri sau peste o rochiță.



Acest pulover mi-a plăcut foarte mult și mi-a atras atenția prin culoarea electrizantă a dungilor. Combinația verde neon- gri este una din preferatele mele. Detaliile dantelate din zona umerilor îi oferă un plus de feminitate. Îl văd purtat cu jeansi negri sau bej și accesorizat cu un colier statement. Love it!!!



Ultimele pe lista de astăzi sunt două oje: una portocalie ( în realitate culoarea este mult mai vie) și o ojă albastră pentru ștampile. Aceste două produse nu au costat deloc mult deoarece nu îmi place să investesc în oje scumpe. Nu văd rostul din moment ce odată consumată jumătate din cantitate ojele devin greu de folosit deoarece pensula nu mai ia suficient produs. În plus, acestea capătă o consistență groasă ceea ce le face greu de aplicat și le îngreunează uscarea.

Voi ce culori preferați pentru această primăvară?


4 comentarii:

  1. Foarte dragute, sa le folosesti cu placere :*
    Hello,


    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt toate dar geaca e de vis! <3 Poate ne vei arata un outfit cu ea! ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Sper sa se incalzeasca vremea ca sa pot purta geaca rosie. Ultima tentativa de acest fel s-a soldat cu o raceala zdravana. :)

      Ștergere