miercuri, 13 februarie 2013

Cremă de ochi cu colagen și lăptișor de matcă

Bună, fetelor!

Astăzi vreau să vorbim despre crema de ochi. Este esențială pentru menținerea aspectului tânăr al pielii. Cu toate acestea, este deseori neglijată în rutina de îngrijire zilnică.
Personal sunt în căutarea cremei perfecte și pentru moment m-am oprit la Crema contur ochi cu colagen și lăptișor de matcă de la Apimond. Este un produs bio ce promite atenuarea liniilor fine și redarea unui aspect luminos pielii din jurul ochilor.



Preț - 59 lei în magazinul online Dacicool. Eu am profitat de oferta dublării comenzii cu ocazia aniversării numelui, deci pot spune că am plătit pe ea doar 30 lei. :)


Aspect - ambalajul este foarte frumos și de calitate. Recipientul din sticlă este dotat cu o pompiță. Aceasta oferă o cantitate mare de produs, deci pentru o aplicare este suficientă o jumătate de pompiță.





Ingredientele ce se pot observa cu ușurință din fotografii sunt selecționate atent deoarece colagenul, lăptișorul de matcă, uleiul de argan și cel de sâmburi de struguri sunt cunoscute pentru proprietățile hidratante pe care le au.
Uleiul de sâmburi de struguri - puternic antioxidant, ajută la menținerea elasticității vaselor de sânge
Colagenul - are rol de hidratare, conferind suplețe și elasticitate pielii
Ulei de argan - hidratează, diminuează inflamațiile și iritațiile, estompează ridurile, echilibrează ph-ul pielii
Lăptișorul de matcă - numit și fântâna tinereții, încetinește procesul de îmbătrânire, are efecte calmante și vindecătoare asupra pielii

Ce am constatat?
-nu am cearcăne
-pielea este luminoasă
-liniile fine nu au dispărut, dar nici nu s-au accentuat
-consistența lichidă a produsului îmi permite masarea zonei din jurul ochilor, lucru benefic pentru stimularea circulației sangvine
-nu are consistență grasă, deci poate fi aplicată și dimineața, neafectând rezistența machiajului
-nu are miros

Concluzii:
- este o cremă bună, însă nu extraordinară. Spun acest lucru deoarece îmi doresc atenuarea liniilor fine din jurul ochilor. E drept că folosesc această cremă de numai o lună de zile, însă îmi doream rezultate mai vizibile.
-prețul este destul de mare dacă produsul nu este cumpărat la promoție
-este potrivită pentru persoane care nu au riduri, ci care doar vor să întrețină aspectul tânăr al pielii
-probabil nu aș recumpăra-o deoarece sunt doritoare să mai testez și alte produse.
 Încă aștept să găsesc acea cremă miraculoasă care să mă scape de liniile fine. Aveți vreo sugestie? Mi-ar face plăcere să aflu ce cremă de ochi folosiți!


2 comentarii:

  1. eu nu folosesc crema de ochi, am folosit mai de mult mai multe, dar fara mari rezultate... Insa desi am 22 ani, noptile nedormite au inceput sa-si spuna cuvantul si deja ma uit dupa creme eficiente de ochi, cosmarul meu cel mai mare: ridurile in jurul ochilor :-ss As investi multi bani intr-un asemenea produs, daca as fi sigura ca e eficient, dar deocamdata prefer sa nu ma hazardez, n-am gasit nimic promitator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu imi surade ideea de a avea riduri in jurul ochilor. Am dezvolatat o mica obsesie in legatura cu acest aspect. Imi doresc sa gasesc o crema care chiar sa faca diferenta. Daca gasesti ceva bun, iti astept sugestiile. :)

      Ștergere