joi, 28 februarie 2013

February Empties - Produse terminate luna aceasta

Bună, fetelor!

Ne-am propus să terminăm în fiecare lună cât mai multe produse. Chiar dacă această lună a fost mai scurtă, am reușit să adunăm multicele produse terminate. Sperăm ca luna viitoare să ne descurcăm mai bine. :)

 


 Gel pentru păr de la Avon - fixează coafura, dar lasă părul îmbâcsit.
Spray pentru descurcarea părului de la Avon - miroase a mere verzi și descurcă părul cu succes.

 Șampon pentru bebeluși de la Simple - este delicat cu părul și îl lasă hidratat.
Balsam pentru păr de la Krauter - miroase a crini, lasă părul mătăsor și hidratat.
Șampon Pantene Pro-V - șampoanele Pantene se numără printre preferatele noastre. Lasă părul fin, mătăsos și fără fire rebele.

 
 Șampon uscat Trend it up de la Balea - soluția rapidă de a împrospăta părul. Nu este cel mai bun șampon uscat pe care l-am încercat,dar în momentele de criză a fost bine că l-am avut aproape.
Ser termoprotector de la Gerovital - miroase bine, a prospețime. Este un produs care se ține de cuvânt.

 Emolient pentru picioare de la Avon - lasă pielea picioarelor fină și hidratată.
Spray de corp de la Avon - are aromă de rodie și mango. Are un miros dulce. Poate fi folosit atât pe piele, cât și pe haine.

 Lapte demachiant de la Elmiplant - este destinat tenului uscat sau sensibil. Curăță foarte bine tenul de impurități și machiaj, lasă pielea hidratată și catifelată.

 Multivitamine Wellness Fizz - conține 10 tablete efervescente. Au gust de fructe de pădure. Au fost delicioase!!! Am observat că oferă energie organismului.

 Parfum Rare Pearls de la Avon - are un miros puternic și elegant.
Parfum Up To You de la Avon - este un parfum dulce-floral.

Spray pentru fixarea machiajului de la e.l.f. - este un produs preferat. Ajută machiajul să reziste un timp îndelungat.
Primer pentru fardul de ochi - îl folosim de fiecare dată când aplicăm fardul pentru ochi. Cu siguranță fără aplicarea lui, fardul nu ar rezista prea mult timp pe pleoape.

Voi ce produse ați terminat luna aceasta? Dacă doriți mai multe informații despre unul dintre produse, vă rugăm să ne specificați acest lucru în comentariu.

Vă dorim o zi frumoasă! xo xo xo

8 comentarii:

  1. ati foarte foarte harnicute.. eu nu prea am terminat nici un produs.. si imi pare tare rau. trebuie sa ma pun serios pe treaba si sa termin produsele pe care le am
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrem sa folosim produsele pe care le avem deoarece aveam cam multe si tot cumparam. Ne-am cam oprit din cumparat cosmetice si ne-am limitat doar la ceea ce aveam nevoie. Acum ne-a cam cuprins dorul de shopping. Pupici!

      Ștergere
  2. Ati terminat ceva produse.As vrea sa fiu si eu atat de constiincioasa...
    Sunteti cumva reprezentante Avon?Caut de ceva timp pe cineva in zona mea si nothing...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu suntem reprezentante, ci doar cliente. Incearca sa te interesezi pe site deoarece exista o sectiune care iti permite sa cauti reprezentant in zona ta.

      Ștergere
  3. Da te-ai pus pe treaba luna asta;)) si eu am terminat primerul de la efl, din fericire comanda deja a ajuns;) si am mai terminat niste sampoane:)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pusa pe treaba sunt, vreau sa scap de vechile produse. Primer-ul de la elf imi place mult si, ca si tine, m-am asigurat din timp ca nu o sa raman fara stoc. :)

      Ștergere
  4. Vad ca mereu sunteti harnicute! Mie mi-a placut destul de mult samponul uscat de la Balea. Il am de multa vreme, dar l-am folosit doar in cazuri de maxima urgenta :D. Ultima oara cand l-am folosit, insa, mi-a lasat niste urme albe oribile in par! Am si parul saten inchis, si iti imaginezi ce frumos se vedea. Pana acum nu am mai avut probleme cu el.. Mai am produs cat pentru o utilizare, dar nu ma mai risc :))!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul de la Balea este ok, dar lasa pe par pelicula aceea alba de care ai amintit. Mult mai bun este samponul de la Batiste. Il gasesti si online.

      Ștergere