miercuri, 20 februarie 2013

Tip of the day: Sfatul zilei

Bună, fetelor!

Știați că gelatina este un amestec de peptide și proteine obținute din colagen? Datorită aminoacizilor pe care îi conține, gelatina ajută la construirea masei musculare, detoxifierea ficatului și la întărirea sistemului imunitar. Dacă are atâtea beneficii asupra organismului, cu siguranță are efecte pozitive și asupra părului.


Pentru a avea părul hidratat și fără vârfuri despicate, gelatina este soluția rapidă și ieftină. Pentru a crea o mască de păr, dizolvați un pliculeț de gelatină în apă caldă. Masați amestecul pe lungimea părului în special la vârfuri cât încă este călduț . Lăsați să acționeze timp de 30 minute, apoi clătiți părul cu apă.

Nu uitați să străluciți! xo xo xo

3 comentarii:

  1. Gelatina buna am citit ca nu e cea de la plic ci cea preparata de noi, din oase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru informatie. Cred ca ai dreptate, gelatina preparata de noi este naturala si nu contine alte substante daunatoare. Eu pe interenet am gasit doar variante de masti cu gelatina la plic pe care le-am si incercat si mi-a placut rezultatul. xo

      Ștergere
  2. Am citit postarea asta, si m-am dus repede la bucatarie sa-mi pregatesc masca cu gelatina, mai ales ca promite varfuri hidratate :D. Acum stau cu ea in par si astept sa treaca cele 30 de minute. Sper doar sa nu ma chinui foarte mult sa o scot din par, desi parca vad ca asa va fi :(.
    Oricum, daca tot am umblat cu gelatina, mi-am preparat si o solutie pt scos punctele negre. Am mai incercat treaba asta in trecut si a avut efect :D.
    Multumim pentru tips <3!

    RăspundețiȘtergere