joi, 21 februarie 2013

Un toner 100% natural

Bună, fetelor!

Astăzi doresc să vă prezint un toner natural care mie îmi place foarte mult. Este vorba despre Pore Perfecting Toner de la Dickinson's. 


Produsul a fost cumpărat de pe site-ul iHerb la un preț de 4,85$. Suma plătită este foarte mică având în vedere că recipientul conține 473ml.


Acest toner este oil free, fiind destinat tuturor tipurilor de ten. Este 100% natural, fiind foarte delicat cu pielea. Conține extract de witch hazel (hamamelis), dar și 14% alcool extras din cereale. Datorită ultimului ingredient mirosul este puțin înțepător, însă prezența acestuia în compoziție nu afectează pielea sensibilă.

Ce am observat?
- nu irită pielea
-mirosul dispare la puțin timp după aplicarea produsului
-curăță foarte bine pielea
-nu o usucă
- cantitatea este generoasă, deci produsul ajunge pentru o perioadă îndelungată

Ce îmi place la acest produs?
-curăță foarte bine resturile de machiaj, iar dimineața, când ai crede că pielea feței este curată, se observă foarte multe impurități pe discheta demachiantă.
-prețul avantajos
-cantitatea generoasă
-recipientul practic

Ce nu îmi place?
-mirosul nu este tocmai plăcut, însă dispare cu rapiditate

Concluzia?
Îmi place!



4 comentarii:

  1. Eu ador Hamamelisul..imi place mult in produsele cosmetice si imi place si mirosul.Tocmai am descoperit un sampon de la Yves Rocher cu Hamamelis si cred ca in sfarsit am gasit solutia pentru scapul meu iritat.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sampon cu hamamelis...suna interesant. Nu stiam ca cei de la YR au asa ceva. Multumesc pentru ca mi-ai spus si mie despre el. M-ai facut curioasa... :)

      Ștergere
  2. Nu stiam de el, dar pare interesant. L-as incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere