sâmbătă, 6 aprilie 2013

3 pași pentru aplicarea fondului de ten

Bună, fetelor!

Fondul de ten este esențial în realizarea unui machiaj complet, dar acest produs ne poate crea dificultăți de la alegerea corectă a nuanței, până la aplicarea acestuia. Nu este deloc estetic tenul încărcat de fond de ten, ca să nu mai vorbim de efectul de mască cu care ne alegem dacă nuanța fondului de ten nu este cea potrivită. Astăzi dorim să vă prezentăm 3 pași pentru aplicarea fondului de ten. Respectând aceste lucruri, culoarea pielii va fi uniformă, iar tenul va arăta prospăt pentru o perioadă mai îndelungată.

  
  • Pentru ca fondul de ten să reziste mai mult timp, înainte de aplicarea acestuia tamponați cu un șervețel excesul de cremă.
  • Înainte de aplicare încălziți pentru căteva secunde fondul de ten între palme și aplicați-l treptat, dinspre interior spre exterior.
  • Pentru a fixa fondul de ten și pentru o hidratare de durată folosiți apa termală. 
Apa termală La Roche-Posay Thermal Spring Water se numără printre preferatele noastre. Pentru mai multe detalii click aici.

Pentru a obține un machiaj ideal nu uitați să aplicați zilnic pe buze zâmbetul și să pulverizați pe ten un strop de optimism!
Vă dorim un weekend minunat! xo xo xo

2 comentarii:

  1. interesant..nu stiam de incalzirea fondului de ten inainte de aplicare

    te invit la concurs anian keratina lichida si bifazic color
    http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/04/concurs-impreuna-cu-triodeluxe.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai gasit aceasta postare utila. Multumesc pentru invitatie la concurs! XO XO

    RăspundețiȘtergere