miercuri, 3 aprilie 2013

Fashion Trends

Bună, fetelor!

Numărul de aprilie al revistei Marie Claire conține multe articole interesante și vine împreună cu un cadou. Acesta constă în oferirea cremei hidratante de la Ivatherm. Această cremă are un miros plăcut, delicat, floral și lasă pielea hidratată. Răsfoind revista am aflat multe lucruri interesante. Dorim să vă prezentăm astăzi câteva tendințe vestimentare pentru această vară.

 



 Primul trend al verii este format dintr-o ținută vestimentară inspirată de culori vii și imprimeuri tribale.

 În această vară se poartă pielea. Pentru a adăuga mai multă eleganță ținutei, acest trend vine împreună cu o culoare misterioasă, negrul. Combinația aceasta este potrivită pentru ținutele de seară. Pentru un plus de culoare puteți opta pentru accesorii statement în culori neon sau puteți alege accesorii aurii.

 Vedeta acestei veri va fi și imprimeul floral. Ne place acest trend deoarece este vesel, feminin și jucăuș. Puteți opta pentru o cămașă cu acest imprimeu, o fustă sau, de ce nu, pantaloni. 

 

 La capitolul accesorii, în trend sunt bijuteriile mari care scot ținuta din anonimat.

 Și cum orice ținută nu e completă fără o geantă, designerii ne propun gențile trapez. Acestea sunt practice și încăpătoare.

Ne plac foarte mult aceste tendințe. Așteptăm cu mare nerăbdare să mergem la cumpărături pentru a ne alege noi articole pentru această vară și pe care... bineînțeles să le și purtăm. 

Zâmbiți și fiți optimiste! xo xo xo

2 comentarii:

  1. foarte interesanta, imi place la nebunie sa rasfoiesc revistele de moda&beauty :) imi place blogul tau de azi te urmaresc daca iti face placere te astept si pe la mine te-am pupat!

    www.makeupmania86.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, Petra! Ma bucur ca iti place blogul meu. Sigur iti voi face si eu o vizita pentru a te cunoaste. xo xo

      Ștergere