vineri, 14 iunie 2013

5 Remedii cu lămâie pentru a-ți recăpăta frumusețea

Bună, fetelor!

Vreau să vă prezint astăzi 5 moduri în care poate fi folosită lămâia pentru a șterge imperfecțiunile tenului, dar și pentru îngrijirea pielii corpului, a părului și a unghiilor. Sper că veți găsi aceste informați utile.



1. O piele luminoasă.
Adaugă o lămâie în apă călduță și spală-te pe față cu acest amestec.

2. Albirea unghiilor galbene.
Taie o lămâie în două și ține unghiile în lămâie timp de 3-5 minute.

3. Tratarea acneei.
Adaugă sucul unei jumătăți de lămâie în apă călduță. Înmoaie un prosop în amestec și aplică-l pe față timp de 5-10 minute.

4. Eliminarea stresului.
În fiecare dimineață și seară beți câte un pahar cu apă în care ați adăugat o felie de lămâie.

5. Un păr strălucitor.
Într-un recipient amestecați 1 linguriță de suc de lămâie și o cană de apă. Aplicați amestecul după șamponare, lăsați să acționeze timp de 3-5 minute, apoi clătiți. Lămâia poate deschide culoarea părului, de aceea, dacă aveți părul închis la culoare, lăsați amestecul să acționeze 1-2 minute.

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc o zi minunată! xo xo xo

4 comentarii:

  1. De baut da, hai poate aplic si pe unghii, insa exista lacuri cu aceasta functie, dar nu recomand sa-ti aplici pe ten, e iritanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am precizat faptul ca zeama de lamaie se adauga in apa, deci nu va irita pielea deoarece este diluata. Lamaia este recomandata pentru pielea tenului, poate fi aplicata si in mastile facute acasa. Multumesc pentru comentariu. Te pup!

      Ștergere
  2. foarte bune sfaturi , dar trebuie precizat - mare grija dupa spalatul fetei , expunerea la soare poate produce pete negre datorita uleiului eteric din lamaie , de asemenea decoloreaza parul , se fac niste suvite minunate , dar nu pentru cine nu doreste asta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, expunerea la soare nu este recomandata, insa oricum noi trebuie sa folosim intotdeauna lotiuni cu factor de protectie ce ne vor proteja tenul de aparitia petelor pigmentare. Este bine sa facem tratamentul cu lamaie seara. xo

      Ștergere