luni, 2 septembrie 2013

Review: Epilator Rowenta Lovely Elite


Bună, fetelor!

În zilele noastre există numeroase modalități prin care putem scăpa de părul nedorit, de la lama de ras până la epilarea definitivă cu laser. Dintre toate acestea tindem să alegem lama de ras, acea modalitate care este rapidă și fără prea multă durere. Dar oare este și cea mai eficientă?
Sincer și eu mă număram printre acele femei care preferau această modalitate, dar de fiecare dată eram nemulțumită. Firele de păr creșteau prea repede, mai groase și mai multe, iar tăieturile și iritațiile își făceau des apariția. Simțind nevoia de o schimbare, am hotărât să încerc epilatorul. Așa că am început căutările pentru a găsi acel produs care să fie accesibil ca preț, dar și eficient, de aceea m-am oprit asupra epilatorului Rowenta Lovely Elite.


 În primele zile de când l-am cumpărat nu am putut să-l folosesc deoarece mi-a fost puțin teamă. Credeam că durerea va fi prea mare, că va fi o adevărată "tortură". :)  Dar lucrurile au stat altfel.
Nu spun că nu simți durere, dar nu este una intensă, iar după primele două utilizări m-am obișnuit cu acest epilator și acum nu mai simt nicio durere.



Epilatorul  vine împreună cu un cap pentru performanță, o perie pentru curățare și un acumulator (merge doar conectat la rețea). Are 24 pensete și este prevăzut cu două trepte de viteze.





 Îmi place acest epilator deoarece:
  • este micuț, perfect pentru a fi luat și în vacanță
  • smulge foarte bine firele de păr, chiar și pe cele mai mici
  • la prima utilizare durerea nu este intensă, iar după mai multe utilizări aceasta dispare
  • firele de păr cresc mai încet, mai puține și sunt fine
  • este prevăzut cu capete pentru masaj (datorită lor acest epilator nu este o "tortură")
  • este ușor de întreținut, capul fiind lavabil




Îmi place să folosesc acest epilator, atât pentru picioare, dar și pentru axilă, iar rezultul folosirii acestuia mi-au depășit așteptările. Este exact ce căutam: un epilator ieftin și bun. Îl puteți găsi aici, la prețul de 123,74 lei.

Vă doresc o săptămână plină de reușite! xo xo xo

2 comentarii:

  1. Si eu sunt fana a epilatoarelor :) am unul de 5 ani cam si tot face treaba buna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu epilatorul il folosesc doar pe picioare :) al meu e Remington

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere