luni, 17 februarie 2014

Cumpărături Avon




Seara, înainte de culcare, îmi place să răsfoiesc fie o carte, fie catalogul de la Avon. În timp ce răsfoiam paginiile catalogului din Campania 2, am găsit câteva produse care mi-au făcut cu ochiul și a trebuit să mi le cumpăr. :)




Deoarece îmi place foarte mult tratamentul leave-in cu ulei de argan, am ales să încerc și șamponul și balsamul din aceeași gamă. Sper ca și acestea să îmi placă!

 17,99 lei

 7,99 lei



Îmi plac mult spray-urile pentru corp Avon, de aceea am ales să îl recumpăr pe cel cu vanilie, iar spre testare am ales spray-ul cu portocală și ghimbir. Fiecare produs costă 8,99 lei.



Deoarece am ajuns la vârsta la care ridurile își fac apariția, am ales să testez tratamentul pentru riduri Anew Clinical. Sper ca ridurile fine să dispară folosind acest tratament. Voi vedea ceea ce poate în urma probei practice. Voi reveni cu un review. Acest produs costă 39 lei.



A fost dragoste la prima vedere cu acest portmoneu. ;) Îmi place deoarece este feminin și elegant. Deja îl port în geantă, iar monedele stau bine în el. :) Acesta costă 20 lei.




Vă doresc o zi frumoasă plină de bucurie și reușite!
xo xo xo


10 comentarii:

  1. Balsamul de par si spray-ul de corp cu portocale si ghimbir sunt foarte bune.Abia astept review-ul la tratamentul pentru riduri! Sa folosesti sanatoasa toate produsele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc samponul cu argan si e bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant tratamentul de la Anew, produsele din aceasta gama mi se par foarte bune.
    Ce dragut e portomenul :X

    Sa le folosesti pe toate cu placere!

    O saptamana minunata!
    Catalina

    http://ebonyvintage.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urari! Iti doresc si tie o saptamana cat mai buna, fara incidente neplacute! xp

      Ștergere
  4. Samponul cu ulei de argan l-am avut si eu si mi-a placut tare mult. Portofelul e simpatic rau :D Iar spray-urile le ador :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca te-ai bucurat de aceste produse. Sper sa-mi placa si mie samponul. xo

      Ștergere
  5. Si mie imi plac mult spray-urile..o sa mi-l iau si eu pe cel nou cu trandafir si ciocolata :D abia le astept :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spray-urile sunt perfecte pentru vremea calda cand nu mai suport mirosul puternic al parfumurilor. De asemenea imi place sa le folosesc pe post de deodorant de camera, spray pentru par sau pentru lenjeria patului. Multumesc pentru comentariu! xo

      Ștergere