miercuri, 26 februarie 2014

Sfaturi pentru frumusețe






În această zi aș dori să vă prezint alte sfaturi pentru frumusețe, pe care le-am găsit de curând într-un articol. Sper că le veți găsi utile! :)




  • Pentru un ten fără acnee puneți câteva fire de pătrunjel într-un recipient termorezistent și acoperiți-le cu jumătate de cană de apă fiartă. Acoperiți recipientul și lăsați amestecul să se odihnească timp de 10 minute. Peste acesta adăugați câteva picături de oțet de mere și ulei de arbore de ceai. Transferați amestecul într-un recipient spray. Înainte de utilizare agitați bine recipientul și nu uitați să-l păstrați în frigider.
  • Pentru a avea un ten hidratat aplicați 1-2 linguri de frișcă rece pe ten și lăsați să acționeze timp de 7-10 minute. Îndepărtați masca cu apă călduță. Frișca conține acid lactic, care este un exfoliant delicat și care dă luminozitate tenului. Deci, când preparăm prăjituri, o parte din frișcă o aplicăm pe prăjitură, iar o parte pe față. ;)
  • Uleiul de măsline este bogat în vitamina E și acizi grași, de aceea este perfect pentru hidratarea pielii și a părului. Înainte de duș aplicați câteva linguri de ulei de măsline pe toată lungimea părului și acoperiți-l cu folie stretch pentru ambalarea alimentelor. Lăsați să acționeze timp de 30 minute- 1 oră, după aceea îndepărtați folia și spălați-vă părul folosind șamponul și balsamul preferat.


Vă doresc o zi minunată!
xo xo xo


2 comentarii:

  1. Hmm..nu stiam de nici unul din aceste trucuri :D Sigur il incerc pe cel cu patrunjel :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hello,my name is poppy,nice to see you here
    No matter what you're going through, it's always better if you have people to

    share it with.
    thank you for sharing this to us ,enjoy here
    love the photos all!!!
    Hope to be your friend soon Pls post more!
    Would you like to follow each other? Just let me know in my blog
    hope you can check my blog and share beauty:
    http://me-poppy.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere