vineri, 23 mai 2014

Haul: Produse pentru îngrijirea tenului




Acum câteva zile am plasat o comandă pe site-ul farmaciastejara.ro  deoarece aveam nevoie de câteva produse noi pentru îngrijirea tenului. Toate produsele alese de mine fac parte din gama SVR deoarece am avut câteva mostre care mi-au plăcut. Am un ten problematic ce nu răspunde bine la produsele de pe piață, așa că m-am gândit să încerc dermato-cosmeticele. Am mari așteptări de la ele. Sper să nu fiu dezamăgită!
Coletul meu a fost livrat prin poștă, a ajuns repede, iar produsele au fost foarte bine ambalate. Livrarea prin poștă costă 9 lei, iar cea prin curierat costă 12 lei.
Iată ce produse mi-am ales:









Cremă Lysalpha SPF 50 de la SVR - este o cremă dedicată tenului gras, conține filtru solar UVB/UVA și promite să reducă excesul de sebum, lăsând pielea matifiată pentru un timp îndelungat. Am observat că are o textură non grasă care se absoarbe rapid în piele. Crema costă 62 lei.



Cremă Specilift SVR - este creată special pentru a lupta împotriva ridurilor și are rolul de a reda fermitate tenului. Este o cremă non-comedogenică, nu conține parabeni, iar ingredientul de bază este retinolul. Deoarece am ajuns la vârsta la care ridurile fine încep să-și facă apariția, am nevoie de un produs care să facă ceea ce promite. Până acum această cremă își face partea cu succes.



Gel Lysalpha Cicapeel de la SVR - este un produs destinat eliminării petelor de pe ten și a cicatricilor post acnee. Acest gel are un efect de peeling. După câteva utilizări am observat că tenul a devenit mai luminos. Sper să continue treaba bună pe care a început-o. :)

Voi reveni cu postări în care vă voi spune părerea mea despre aceste produse, după ce le voi folosi o perioadă de timp mai îndelungată. Despre care ați dori să auziți mai întâi?


Să aveți o zi frumoasă și un sfârșit de săptămână minunat!
xo xo xo
❤ ◠◡◠ 

10 comentarii:

  1. Acum ca le-am revazut, mi-am adus aminte ca am folosit si eu niste mostre de la ei si au fost foarte bune, drept urmare acum am plasat o comanda pe site-ul lor. Mersi mult ca mi-ai adus aminte de SVR. Nu stiu cum se face, dar pe blogul tau mereu gasesc ceva ce imi place. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca informatiile mele iti sunt utile, Alina! Multumesc pentru comentariu! Pupici!!

      Ștergere
    2. Mi-au venit si mie produsele. nici nu stii cat de mult iti multumesc ca mi-ai adus aminte de ele. Sunt fantastice. Multumesc! Pupici
      http://clipeperfecte.blogspot.ro/2014/06/svr-my-new-love.html

      Ștergere
    3. Cu mare drag! Comentariul tau si postarea ta mi-au adus zambetul pe buze. Me... very happy! Te pup! ;D

      Ștergere
  2. nu am incercat nimic de la SVR, dar par interesant...astept sa vad cum ti se par in timp :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti pe toate cu placere. :)
    de o crema pentru ten cu spf 50 as avea si eu nevoie.. si e bine sa am variante. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Din cate am observat pana acum, aceasta crema este buna pentru tenul sensibil si gras. Mi se pare ca are o textura destul de lejera, dar voi reveni cu pareri dupa ce o folosesc un timp. Te pup!!!

      Ștergere
  4. Ultimul produs mi-ar fi foarte util. Sa le folosesti pe toate cu drag!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu un review. Sper sa isi merite banutii acest produs! xo xo xo

      Ștergere