marți, 8 iulie 2014

Cumpărături... Sephora Haul :)



Sunt în concediu, deci am mai mult timp de relaxare. Cred că știți ce înseamnă relaxare pentru mine, nu? Shopping!!! Îmi plac în egală măsură atât shoppingul  în magazinele fizice, cât și cel online. Astăzi vă voi arăta ce mi-am cumpărat de la Sephora, iar într-o postare viitoare vă voi prezenta noile mele săndăluțe.





Primul produs cumpărat este o cremă de față cu roșii de la yes to. Este un produs destinat tenului mixt sau gras, promite să calmeze pielea și să lupte împotriva imperfecțiunilor. Conține pepene și ceai roșu. Poate fi folosită atât dimineața, cât și seara. Sper să îmi priască această cremă.






Am ales spre testare mult prealăudatul primer the PORE fessional de la benefit. Sper să mă uimească!





De la brandul Sephora am ales două produse: o cremă hidratantă și o loțiune de corp.

Crema pentru față este lejeră și foarte hidratantă, întocmai cum este precizat pe ambalaj. Conține acid hialuronic și antioxidanți care combat primele semne ale îmbătrânirii.





Laptele de corp este și el foarte hidratant, are o consistență lichidă, miroase fresh și lasă pielea moale și fină la atingere.





Încă de la intrarea în magazin am observat cuburile efervescente. Am ales unul cu aromă marină - Lagoon Fizzing Cube. L-am folosit deja și pot spune că este interesant să ai parte de o baie relaxantă , cubul împrăștiind o aromă destul de puternică. Produsul transformă apa, dându-i culoarea laptelui. Aș mai încerca și altele - în magazin am văzut doar două variante: acesta și altul cu aromă de citrice.





Pentru că mi-am făcut de curând card de fidelitate, am beneficiat de un mic cadou: o ojă la alegere. M-a tentat această nuanță de mov îmbogățită cu particule strălucitoare.





Am primit și mostre: parfum Jimmy Choo (miroase foarte bine!!) și Vita Liberata Luxury Tan (deocamdată nu am folosit-o).





Lista de prețuri:

- crema de față cu roșii de la yes to - 79 lei
- primer de la benefit - 47 lei
- cremă de față Sephora - 42 lei (luată la reducere cu 21 lei)
- lapte de corp Sephora - 48 lei
- cub efervescent - 3 lei


Cam atât pentru astăzi, dar prevăd o vizită pe la Sephora cât de curând. Am observat că au reduceri tentante și online. :)


Vă doresc o zi ușoară și relaxantă!
Vă pup!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. produsul de la Benefit imi face cu ochiul, sa vad daca ajung mai tarziu mai gasesc sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag! Oja arata tare bine :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă tentează crema de față de la Sephora. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai facut o super afacere cumpărând crema de la Sephora cu doar 21 lei :D te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere