marți, 4 noiembrie 2014

Favoritele lunii octombrie



Nu am mai publicat o postare de acest gen de luni bune, de aceea m-am gândit că ar fi timpul să vă arăt câteva produse de care m-am bucurat în ultima vreme. Am încercat să selectez produsele care mi-au plăcut în mod deosebit și ale căror rezultate mi s-au părut a fi benefice pentru mine.



Pentru început am ales două spray-uri pe care le folosesc cu mare plăcere. Este vorba despre spray-ul hidratant de la Sephora și șamponul uscat de la Batiste.
Spray-ul facial hidratant de la Sephora este un produs ce hidratează tenul și îl ajută să se simtă catifelat. Mie îmi place să-l folosesc și după aplicarea fondului de ten pentru că face pielea să pară mai radiantă.
Despre șamponul uscat de la Batiste nu cred că mai este cazul să vă vorbesc deoarece v-am povestit în nenumărate rânduri despre cât de mult îmi place. Este un produs pe care mă pot baza în diminețile în care părul meu este lipsit de volum.




Dischetele cu ulei de arbore de ceai de la Desert Essence sunt foarte exfoliante și reușesc să îndepărteze toate urmele de murdărie de pe ten.






Fondul de ten pe care l-am folosit în ultima jumătate de an este de la Sephora. Îmi place că este hidratant, conține acid hialuronic, conferă tenului un aspect luminos, are acoperire medie și este prevăzut cu pompiță, deci se poate folosi cu ușurință. Singurul minus este ambalajul cam fragil (capacul a crăpat foarte repede).




La capitolul farduri trebuie să amintesc paleta Warm Nude de la Physicians Formula și fardul de pleoape de la Rimmel London în nunața Tribute.




Paleta de la Physicians Formula poate fi folosită ca bronzer, iluminator sau fard de pleoape. Culorile sunt minunate, în tonuri neutre, de la alb, roz, la diferite nuanțe de auriu și maro. Ambalajul produsului este rezistent, bine realizat și pe deasupra foarte drăgălaș! ^_^



Fardul mono de la Rimmel London în nuanța Tribute este superb! Nu vă pot spune cât de mult îmi place! De când l-am cumpărat, este singurul fard pe care l-am folosit în afară de paleta pe care v-am prezentat-o mai sus.






Nu puteam să uit de balsamul meu de la Baby Lips! Hidratează foarte bine și are un miros delicios!




O cremă de mâini pe care am folosit-o intens în luna octombrie este cea de la Madre Labs. Nu are miros, conține ulei de nuci de argan, jojoba, avocado, ulei de măsline și de cocos și unt de shea. Produsul nu conține sulfați sau parabeni și poate fi achiziționat de pe site-ul iHerb.com.




Pentru îngrijirea tenului am folosit crema de noapte de la Sephora pe care am aplicat-o și în zona ochilor deoarece este foarte hidratantă. Are un miros plăcut, o consistență suplă și nu se simte deloc uleioasă pe piele.






Ultimul produse preferat în luna octombrie a fost apa de parfum Modern Muse de la Estee Lauder. Aroma produsului este florală, sofisticată, feminină și delicată. Notele florale se datorează mandarinului exotic, iasomiei, tuberozei și nectarului de caprifoi. Parfumul mai conține ambră, mosc și vanilie. Este destinat unei femei încrezătoare, independente, care îi inspiră pe cei din jur - unei muze moderne.



Care este produsul de care v-ați bucurat în luna octombrie? Mi-ar face plăcere să citesc răspunsurile voastre în speranța că voi descoperi noi produse interesante.

xo xo xo 
Smile!

5 comentarii:

  1. trebuie sa-mi iau si eu un baby lips :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie una imi plac balsamurile Baby Lips si le folosesc cu mare placere. De obicei ma plictisesc repede de balsamurile de buze, insa pe cel pe care l-am aratat in postare il folosesc incontinuu. ^_^ Sper sa-ti placa si tie!

      Ștergere
  2. Samponul Batiste tot vreau sa-l incerc si eu, numai nu i-a venit randul, sper sa reusesc luna aceasta si paletuta ta de la Physicians e superba, am trecut-o in wishlist-ul meu. Imi plac foarte mult culorile :-)
    Despre produsele mele preferate voi scrie zilele ce urmeaza pe www.farmacistonline.ro :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa de bine arata paletuta de la Physicians si ambalajul e tare dragalas :) Si mie imi place Baby Lips, eu il am pe varianta mov :) Frumoase produse ai prin favorite :D

    RăspundețiȘtergere