luni, 10 noiembrie 2014

iHerb Haul - Produse cosmetice pentru tenul uscat






După cum bine știți, sunt o clientă fidelă a site-ului iHerb. Aici găsesc produse foarte bune, potrivite buzunarului meu, iar serviciile oferite sunt de calitate.

Am plasat o comandă și în 10 zile am primit coletul prin Poșta Româna. Echipa iHerb acordă o mare atenție detaliilor, astfel că fiecare produs era ambalat individual. În acest mod micile accidente au  fost evitate.

Produsele achiziționate sunt destinate îngrijirii tenului uscat. Am căutat produse cu ingredinte naturale, fără parabeni și fără parfum. Iată ce am descoperit:






- Spray Real Aloe (227 ml) conține aloe vera organică. Hidratează și calmează arsurile, pielea uscată și iritată. Poate fi folosit cu succes și după epilare. Produsul a costat 3, 84$.




- Organic Cleanser Desert Essence (195 ml) conține aloe vera și extract de castravete. Înlătură eficient machiajul și lasă pielea hidratată. Am cumpărat acest gel de curățare cu 9, 41$.




- cremă Derma e (113 g) conține o formulă super hidratantă cu vitamina E. Rolul acestei vitamine este de a hidrata în mod natural pielea și de a o proteja de factorii nefavorabili precum soarele, vântul, frigul etc. Poate fi folosită pentru ten, mâini și picioare. Am încercat-o de câteva ori și tot ce pot spune este că... I love it! Produsul a fost achiziționat la prețul de 11$.

- Pycnogenol Serum de la Madre Labs (28 g) conține unt de Shea, glicerină și extract de cafea Arabica. Netezește ridurile și îmbunătățește textura pielii. Echilibrează ph-ul pielii, conferindu-i elasticitate. Acest ser a costat 7, 95$.


Folosesc cu drag aceste produse, iar tenul meu este hidratat și luminos.


Voi ce produse de pe site-ul iHerb folosiți?


xo xo xo


2 comentarii:

  1. Buna! As avea o intrebare. Plata pe iHerb se face cu cardul sau se poate si ramburs la sosirea coletului. Multumesc! P.S: Imi plac foarte mult postarile tale. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plata se face cu cardul. Eu mi-am facut un card special pentru cumparaturi astfel incat sa nu il folosesc pe cel pentru salariu. Inainte de a comanda imi depun suma necesara in cont, efectuez comanda si pe card nu imi raman bani in plus deoarece depun o suma apropiata de plata comenzii. Bineinteles ca imi iau o marja de eroare de aprox. 10 lei pentru a fi sigura cu sunt suficienti bani. Sper ca ti-am fost de ajutor! Multumesc pentru mesaj si ma bucur nespus ca iti plac postarile. Te pup!

      Ștergere