miercuri, 5 noiembrie 2014

Noi produse de îngrijire



Îmi place să testez permanent noi produse, de aceea astăzi vă voi arăta câteva din noile mele achiziții.




Pentru început doresc să vă prezint două produse primite spre testare din partea celor de la Elemental: Apă de tei și Henna neutru, ambele de la Mayam.


Apa de tei este destinată calmării pielii sensibile sau iritate, conține ingrediente proaspete, organice și poate fi folosită ca atare sau ca ingredient pentru creme sau geluri de duș.
Henna neutru este o pudră de henna ce poate fi folosită pentru prepararea unei măști pentru păr și scalp.
Nu am folosit încă cele două produse, dar intenționez să încep testarea lor chiar de astăzi deoarece sunt curioasă în special de efectele măștii cu Henna neutru. Sper că aceasta va stopa căderea părului și că îl va face mai sănătos.


Următorul produs este o cremă de mâini de la Oriflame pe care am plătit în jur de 5 lei și de la care nu m-am așteptat la prea multe beneficii. Folosind-o însă, am constatat cu surprindere că hidratează foarte bine pilea. Îmi place să o aplic seara, să port pentru 30 de minute niște mănuși hidratante, iar a doua zi mâinile mele sunt foarte catifelate.




La recomandarea surorii mele am cumpărat crema pentru picioare intensiv hidratantă de la Himalaya. Nu conține parabeni, gluten sau petroleum și nici nu este testată pe animale. Mai multe despre acest produs puteți afla din postarea scrisă de sora mea - click aici.




Ultimul produs pe care l-am cumpărat a fost o tăbliță pentru unghii de pe site-ul bornprettystore.com. Am plătit pe aceasta în jur de 3$, iar livrarea a fost gratuită. Nu am fost sigură că o să intru în posesia coletului deoarece nu am încredere în site-urile asiatice, motiv pentru care am plasat o comandă mică. Acum, că am primit produsul comandat, cred că mă voi mai încumeta să plasez comenzi pe site-ul lor.


Modelele de pe tăbliță sunt foarte frumoase și permit realizarea unei manichiuri french mai interesante. Eu însă nu sunt așa pricepută în folosirea ei, așa că trebuie să mă mai antrenez până când voi reuși să vă arăt și imagini cu rezultatul obținut. ^_^

Cam atât pentru astăzi. Vă doresc o zi minunată, cu reușite și fără prea mult stres! Vă pup! xo xo xo 

3 comentarii:

  1. Sunt sigura ca o sa iti placa crema pentru picioare de la Himalaya. Pe mine nu cred ca m-au dezamagit pana acum. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu! Sper sa ma bucur de efectele benefice ale cremei de la Himalaya. xo

      Ștergere
  2. Imi plac produsele Himalaya, dar aceasta crema pentru picioare inca nu am incercat, trebuie sa ma uit dupa ea candva. Este foarte draguta placuta cu modele pentru unghii. E foarte usor de realizat o manichiura care pare complicata, dar de fapt folosesti placuta :))

    RăspundețiȘtergere